Навигация
Кошница

Слънцезащита и лятна козметика

Слънцето, без което не можем. То затопля водоемите, сменя сезоните, диктува биологичните ритми и захранва растенията, осигуряващи кислород и прехрана за всички земни обитатели. Цената, която понякога плащаме? Изгаряния, фотостареене, чупеща се коса и дехидратирана кожа, очни увреждания и меланом – най-често срещаният вид рак в света.

В настоящата секция ще се опитаме да извлечем максимума от слънцето, докато минимизираме вредите от него. Тук ще поговорим на достъпен език за науката на слънцезащитните методи, видовете слънчева радиация, слънчевите изгаряния и слънчевите алергии. Ще ви посъветваме как да избирате правилните медицински и козметични продукти за слънцезащита и след излагане на слънце.>

Тук ще откриете нашата експертна селекция от решения, които не просто ви предпазват от болезнено изгаряне, а бранят кожата и косата ви от пагубното въздействие на слънчевите лъчи.

Тук не си задаваме въпроса „Слънцето или здравето?“ и ще ви покажем как да се радвате и на двете дори в разгара на лятото.

Няма добавени продукти в тази категория.