Навигация
Кошница

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Работно време - Коледа и Нова година 2023/2024

Уважаеми клиенти,

Във връзка с предстоящите празници Ви информираме за работното време на „Моето здраве“:

21.12.2023г. (четвъртък) - работно време до 12.30ч.

22-27.12.2023г.  - почивни дни.

 

Поръчки след 12.30ч. на 21.12.2023г. до 27.12.2023г. включително, ще бъдат обработени в първите работни дни.


28.12.2023г. (четвъртък) - работен ден.

29.12.2023г. (петък) - работен ден.

 

30.12.2023г. (събота) - почивен ден.

31.12.2023г. (неделя) - почивен ден.

01.01.2024г. (понеделник) - почивен ден

 

Желаем Ви светли празници!

 

С уважение,
Екипът на „Моето здраве“

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

на „Натурфарма България“ ЕООД при ползване на уебсайт и е-магазин https://moeto-zdrave.com/

 

Настоящите допълнителни условия, приложими при доставка на поръчка от уебсайт и е-магазин https://moeto-zdrave.com/, допълват разпоредбите на Общите условия и са неразделна част от тях:

 

  • Цена за доставка до офис на СПИДИ в цялата страна -  4.95 лв. ( с включен ДДС)
  • Цена за доставка до адрес на клиент в цялата страна -  6.40 лв. ( с включен ДДС).
  • Доставката е безплатна за поръчки на стойност на/над 59.00 лв.

 

Доставки до адрес на Клиента:

- поръчки, направени до 12:30ч. в работни дни, се обработват в рамките на работния ден.

- поръчки, направени след 12:30ч. в работни дни, се обработват на следващия работен ден.

- поръчки, направени в събота, неделя и в дни на национални празници, се обработват на първия следващ работен ден, от който ден започва да тече и срока на доставка.

- Всички поръчки, с изключение поръчките на лекарствени продукти без лекарско предписание, се доставят в срок от 24 часа до 5 работни дни от датата на потвърждаване на заявката, съобразно техническата възможност на куриерска фирма „Спиди“ на посочения от потребителя адрес за доставка. Заявката се потвърждава след обработката на поръчката и в работен ден. Доставката се извършва само в работни дни. Натурфарма си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни без да информира предварително потребителя, и да удължава сроковете с над 7 дни с предварителното одобрение от страна на потребителя. Срокът за доставка на лекарствени продукти, отпускани без лекарско предписание е 24 (двадесет и четири) часа от датата на потвърждаване на заявката, съобразно техническата възможност на куриерска фирма „Спиди“.

 

Забележки: 

 

а/ За пратките, адресирани към по-малки населени места, където куриерска фирма Спиди има конкретен седмичен график за посещение, се спазва съответния график.

 

б/ Моля имайте предвид, че понякога има забавяне в преноса на пратки от Спиди, коeто може да е в резултат на неблагоприятни метеорологични условия, технически проблеми и други. Препоръчваме Ви да проследявате Вашата пратка по товарителницата, която получавате по имейл, след като пратката е предадена на куриерска фирма Спиди.

 

Доставки до офиси на Спиди:

 

При заявяване на поръчка до офис на Спиди, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които дa приеме своята пратка. След изтичането на срока поръчката се анулира и се връща обратно на склад в moeto-zdrave.com.

 

 

За да се избегнат грешки, след всяка поръчка клиента получава известие по имейл от moeto-zdrave.com и допълнително SMS от Спиди, потвърждаващи поръчката, на контакти предоставени от клиента.

 

Ако имате въпроси, моля пишете ни на sales@moeto-zdrave.com или позвънете на (+359 2) 963 33 59 в интервала от 09:30 до 17:00 часа.

 

 

Дата: 28.05.2021г.

„Натурфарма България“ ЕООД