Навигация
Кошница

Inbiotech

Бронхоцея представлява сашета за перорален разтвор с ментов вкус на основата на билки. Съдържа комбинация от корен от ружа, кора от върба, корен от сладник, витамин С и ментово масло. Съставите на Бронхоцея са с доказан в практиката ефект и благоприятно действие върху дихателната система и устната к..
8,50 лв.
Paracetamol Sopharma е лекарствен продукт без лекарско предписание, съдържащ aктивното вещество парацетамол, който се използва за лечение на лека до средно изразена болка при главоболие, мигрена, зъбобол, ревматични и мускулни болки, менструални болки, възпаление на гърлото, както и за облекчаване н..
2,20 лв.
Подбран витамин със слънчогледово масло За здрави: Имунна система Сърдечно-съдова система Покривна система Опорно-двигателна система Репродуктивна система Хранителна добавка Предназначение: ..
6,93 лв.
Полезни действия на капките Витамин С:Допринасят за правилната работа на имунната система и за оптималното протичане на възстановителните процеси; Подпомагат абсорбцията на течности и храни в детския организъм; Влияят благоприятно върху белите дробове, бронхите и горните дихателни пътища;..
7,10 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)