Навигация
Кошница

Имунитет

Напоследък все повече интересуваме от имунната функция на тялото и разгорещено обсъждаме важни компоненти на имунната система като антитела и T-клетки. Дали го правим от спонтанно пробудил се интерес към биологията? Не!

Истината е, че всички ние просто искаме да боледуваме по-малко. Затова под претенциозния надслов „Имунитет“ тук всъщност ще си говорим именно за това. Ще се опитаме да ви дадем работещите според нас и науката съвети за „подсилване“ на имунната система и ще разгледаме някои от най-обещаващите природни активни съставки за „укрепване“ на имунната функция. Ще си припомним за пореден път, че се задават студове и ще се опитаме да обясним защо студеното време се свързва с по-висок риск от вирусни инфекции.

Не на последно място, ще споделим с вас нашата експертна селекция от продукти, с които да преминете през вирусния сезон по-неусетно и с по-малко болнични. Желаем ви приятно четене и непоклатим имунитет!

Nature's Way Самбукус Original сироп от черен бъз 120 мл
-20 %
срок на годност: 30.04.2024
NATURE'S WAY Sambucus Original сироп от черен бъз за здрава имунна система на страхотна цена от Моето здраве онлайн! НЕЙЧЪРС УЕЙ самбукус оригинал сироп от черен бъз допринася за нормалната функция на дихателната и имунната системи, както и за поддържането на съпротивителните сили на организма по е..
16,68 лв. 20,85 лв.
срок на годност: 30.06.2024
Хранителна добавка с основни активни съставки естествен Имуноглюкан (Beta-[1,3/1,6]-D-Glucan) и витамин С Според съвременната наука, съществуват редица фактори, които отслабват защитните сили на човешкия организъм. Сред тях са: процесът на стареене, замърсяването на околната среда, алергиите, антиб..
26,16 лв.
Alive Immune Health / Алайв за постоянен имунитет 30 капсули
-15 %
Хранителната добавка Alive Immune Health от Nature’s Way се грижи за имунитета ти. Вземи сега изгодно тук! Alive Immune Health на Nature's Way е комбинация, изградена от естествени съставки в подкрепа на имунитета. Включва в състава си екстракт от ехинацея и масло от риган, витамини А, С и D и цинк..
34,65 лв. 40,77 лв.
Alive/Алайв Имунна защита 90 желирани таблетки
-15 %
Алайв имунна защита осигурява богата формула от витамини (витамин А,C, D,E) минерали (цинк), екстракт от черен бъз, както и патентован комплекс Orchard Fruits™ Garden Veggies™ -смес от овощни плодове(акай бери, ананас, банан, боровинка, грозде, круша, малина, нар, портокал, череша, ябълка, ягода, ти..
56,33 лв. 66,27 лв.
Alive/Алайв Мултивитамини 60 таблетки
-15 %
Добавката Alive! е патентована формула на Nature’s Way и съдържа смес от аминокиселини, градински плодове и зеленчуци, храносмилателни ензими, омега 3/6/9 мастни киселини, биофлавоноиден комплекс от цитруси и лечебни гъби. Алайв подпомага костите, клетките, сърцето, храносмилането, очите, косата, ко..
45,20 лв. 53,18 лв.
Alive/Алайв Мултивитамини за възрастни 90 желирани таблетки
-15 %
Мощен имуномодулатор, имащ широк спектър на полезно действие.Допринася за увеличаване на жизнеността и концентрацията. С благоприятно влияние върху дейността на много органи и системи в тялото. Има компенсаторно влияние при недостиг на хранителни вещества в организма. Алайв желирани мултивитамини: ..
52,45 лв. 61,71 лв.
Alive/Алайв течен мултивитамин 900 мл
Безплатна
Доставка
-15 %
Смес с двойно действие:-разтворими зеленчукови фибри за здраве на храносмилателната система и редовна дефекация-пребиотични фибри от късоверижни фруктоолигозахариди за здраве на чревната микрофлора -10 калории в една супена лъжица-не съдържа захар, подсладено със стевияздраве на храносмилател..
103,52 лв. 121,79 лв.
Nature's Way  сибирски женшен корен 100 капсули х 425 мг
-15 %
NATURE'S WAY сибирски женшен за крепко здраве, устойчива психика и високи нива на енергия. Вземи сега на супер цена! НЕЙЧЪРС УЕЙ сибирски женшен корен е билков адаптоген, който допринася за подобряване на устойчивостта на психически и физически натоварвания и повишава нивата на енергия. Осезаемо ус..
24,68 лв. 29,04 лв.
Nature's Way / Нейчърс Уей Ехинацея и Витамин C 100 капсули за имунитет
-15 %
Погрижи се за имунитета си с Ехинацея и Витамин C от Nature's Way. Вземи сега изгодно тук! Продуктът от Нейчърс Уей допринася за нормалното състояние на имунната система. Формулата Ехинацея и Витамин С предоставя мощна комбинация от природни средства за имунната система. Тази синергична комбинация..
32,67 лв. 38,44 лв.
Nature's Way / Нейчърс Уей Самбукус 200 мг 30 таблетки за смучене грижа за дихателна и имунна система
-15 %
Хранителната добавка Самбукус 30 таблетки за смучене от Nature's Way се грижи за дихателната и имунната система. Вземи сега изгодно тук! Продуктът от Нейчърс Уей допринася за нормалното функциониране на дихателната система, имунната система и обмяната на веществата. Самбукус укрепва организма, сък..
29,02 лв. 34,14 лв.
Nature's Way / Нейчърс Уей Самбукус 30 мл капки супер концентрат грижа за дихателна и имунна система
-15 %
Хранителната добавка Самбукус желирани таблетки за деца от Nature's Way се грижи за имунната система. Вземи сега изгодно тук! Продуктът от Нейчърс Уей допринася за поддържане на нормалното състояние на имунната система при децата. Желираните таблетки Самбукус са специално създадени за подкрепа на ..
24,69 лв. 29,05 лв.
Nature's Way / Нейчърс Уей Самбукус 40 дъвчащи таблетки за деца за грижа за дихателна и имунна система
-15 %
Хранителната добавка Самбукус 40 дъвчащи таблетки за деца от Nature's Way се грижи за дихателната и имунната система. Вземи сега изгодно тук! Продуктът от Нейчърс Уей допринася за нормалната функция на дихателната и имунната системи, както и за поддържането на нормалните защитни сили на организма. ..
19,76 лв. 23,25 лв.
Nature's Way / Нейчърс Уей Самбукус 60 желирани таблетки грижа за имунната система
-15 %
Самбукус сироп без захар от Nature's Way се грижи за имунната система. Вземи сега изгодно тук! Продуктът от Нейчърс Уей допринася за поддържане на нормалното състояние на имунната система. Самбукус гъми е висококачествен продукт с екстракт от черен бъз, който  укрепва организма, съкращава осе..
31,42 лв. 36,97 лв.
Nature's Way / Нейчърс Уей Самбукус 60 желирани таблетки за деца грижа за имунната система
-15 %
Хранителната добавка Самбукус желирани таблетки за деца от Nature's Way се грижи за имунната система. Вземи сега изгодно тук! Продуктът от Нейчърс Уей допринася за поддържане на нормалното състояние на имунната система при децата. Желираните таблетки Самбукус са специално създадени за подкрепа на ..
29,38 лв. 34,56 лв.
Nature's Way / Нейчърс Уей Самбукус Immune 30 таблетки за смучене за имунна система
-15 %
Самбукус Immune от Nature's Way се грижи за дихателната и имунната система. Вземи сега изгодно тук! Продуктът от Нейчърс Уей допринася за нормалната функция на дихателната и имунната системи, както и за поддържането на нормалните защитни сили на организма Продуктът ти предоставя природна подкрепа ..
25,16 лв. 29,60 лв.
Nature's Way / Нейчърс Уей Самбукус сироп Original 240 мл грижа за дихателна и имунна система
-15 %
Хранителната добавка Самбукус сироп Original от Nature's Way се грижи за дихателната и имунната система. Вземи сега изгодно тук! Продуктът от Нейчърс Уей допринася за нормалното функциониране на дихателната система, имунната система, обмяната на веществата и венозната система. Самбукус Original е ..
27,58 лв. 32,45 лв.
Nature's Way / Нейчърс Уей Самбукус сироп без захар за грижа за дихателна и имунна система
-15 %
Самбукус сироп без захар от Nature's Way се грижи за имунната система. Вземи сега изгодно тук! Продуктът от Нейчърс Уей допринася за поддържане на нормалното състояние на дихателната и имунната система. От векове плодовете на черния бъз (Sambucus nigra L.) се използват традиционно като лечебно сре..
17,72 лв. 20,85 лв.
NATURE'S WAY Андрографис 400 mg х 60 V капсули
-15 %
Андрографис 400 mg / 60 капсули е натурален продукт на американската компания Nature’s Way комбиниращ екстракт от листата на андрографис (стандартизиран до 10% (30 mg) андрографолиди, с извлека от стъблата и цветовете за оптимален ефект! Андрографис е едно от най-популярните лечебни растения, традиц..
31,70 лв. 37,29 лв.
NATURE'S WAY Джинджифил (корен) 550 mg х 100 капсули
-15 %
Джинджифил (корен) 550 mg – естествен продукт срещу стомашни киселини и други храносмилателни смущения.При стомашно-чревни смущения. Има благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт. Екстрактът подпомага усвояването на хранителни вещества, намалява прекомерното отделяне на газове и улеснява изв..
19,59 лв. 23,05 лв.
NATURE'S WAY Ехинацея 30 ml
-15 %
Билкова тинктура от пурпурна ехинацея (екстракт, получен от свежите цветове и надземни части на пурпурната ехинацея и разтворен в пречистена вода и глицерин) без съдържание на алкохол. Подходяща за възрастни и деца над 6 години. Приложение:за профилактика и подпомагаща терапия на простудните съ..
28,75 лв. 33,82 лв.
Nature's Way ехинацея билка 100 капсули х 400 мг
-15 %
NATURE'S WAY ехинацея за силен имунен отговор и защита от вирусни инфекции. Вземи тук на специална онлайн цена! НЕЙЧЪРС УЕЙ ехинацея е хранителна добавка с екстракт от един от най-мощните билкови имуностимулатори и спомоществователи на дихателната система. Нейният прием допринася за нормалното функ..
24,98 лв. 29,39 лв.
NATURE'S WAY Кордицепс 500 mg х 60 капсули
-15 %
Кордицепс 500 mg x 60 капсули – естествен продукт за повече жизненост и енергия Стандартизиран екстракт от медицинската гъба кордицепс – натурален енергиен тоник за повече жизненост!Кордицепс 500 mg x 60 капс допринася за намаляване на умората и увеличаване на издръжливостта, както на физическо, т..
42,73 лв. 50,27 лв.
NATURE'S WAY Котешки нокът (кора) 485 mg х 100 V капсули
-15 %
Котешки нокът (кора) 485 mg – естествен продукт при проблеми с храносмилателната система Приемайте  Котешки нокът (кора) :При стомашно-чревен дискомфортБолки в корема, непоносимост към някои храни, диария или запек, гадене и повръщане, и др.Това са едни от най-неприятните симптоми в случаите на ..
24,24 лв. 28,52 лв.
Nature's Way Самбукус IMMUNE сироп за силен имунитет 120 мл
-15 %
Nature’s Way Sambucus Immune сироп с натурални екстракти от черен бъз и ехинацея с добавени цинк, витамин С и прополис допринася за нормалната функция на дихателната и имунната системи, както и за поддържането на нормалните защитни сили на организма. Продуктът съдържа патентования екстракт BioA..
20,39 лв. 23,99 лв.
Показани са от 1 до 24 от 148 резултата (7 страници)