Навигация
Кошница

NATURAL FACTORS / НАТУРАЛ ФАКТОРС Immune Support C Extra 500 mg + Quercetin 250 mg, 60 капсули

IMMUNE SUPPORT C Extra + Quercetin Bioflavonoids

(ВИТАМИН С 500 mg + КВЕРЦЕТИН БИОФЛАВОНОИДИ 250 mg)

Хранителна добавка, 60 капсули

Immune Support C Extra + Quercetin Bioflavonoids на компанията Natural Factors е високоефективен природен продукт, допринасящ за нормалното функциониране на имунната система, както и за защита на клетките от оксидативен стрес.

Основни ползи:

  • Подпомага имунната система.
  • Допринася за намаляване на алергичните симптоми и облекчаване на алергията.
  • Спомага за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и укрепва кръвоносните съдове.
  • Потиска възпалителните процеси.
  • Съдържа мощни антиоксиданти, които защитават организма от влиянието на свободните радикали.
  • Насърчава образуването на колаген за поддържане на здрави кости, хрущяли, зъби и венци.
  • Предотвратява недостига на витамин С.

Immune Support C Extra + Quercetin Bioflavonoids е мощен имуностимулант, чиято формула съчетава антиоксидантните ползи от витамин С и биофлавоноидния кверцетин в синергично отношение 2:1.

Научно доказано е, че нуждата от витамин С се увеличава по време на стрес, интензивна физическа активност, приема на антибиотици, както и когато сме болни. Витамин С спомага за образуването на колаген, който е необходим за нормалното развитие и поддържане на здрави кости, хрущяли, зъби и венци.

Кверцетин е биофлавоноид, съдържащ се в много плодове, зеленчуци и билки. Той притежава широк спектър от ползи, включително облекчаване на алергии, подкрепа за сърдечно-съдовото здраве и подобряване на усвояването на витамин С. Както витамин С, така и кверцетин осигурява на организма ефективна защита от вредното влияние на свободните радикали.
Всяка една лесна за преглъщане капсула Immune Support C Extra + Quercetin Bioflavonoids съдържа 500 mg витамин С смесен с кверцетин.