Навигация
Кошница

OstroVit Immune Aid 90 капсули 30 Дози

OstroVit Immune Aid 90 капсули 30 Дози
OstroVit Immune Aid 90 капсули 30 Дози
    22,95 лв.
    Купи
    OstroVit Pharma Immune Aid е хранителна добавка предназначена да повиши имунитета, както на спортуващи така и на хора, които са податливи към настинки.

    Съдържа следните вещества:

    Витамин А е популярен с това, че притежава способността да поддържа доброто зрение, освен това е важен за здравата кожа и функциите на имунната система.

    Витамините от B групата отговарят за множество метаболитни процеси, както и за превръщането на храната в енергия.

    Витамин C е силен антиоксидант, който подобрява функциите на нервната система, бори се с чувството на умора и подсилва имунната система.

    Цинкът е минерал, който спомага контрола на хормоналния баланс, повишава производството на инсулин в кръвта и подобрява нейното качество. Освен това притежава антиоксидантни свойства и противовъзпалителни качества. Подкрепя половата система и мозъчната дейност и се грижи за здравето на кожата.

    Екстракт от чесън действа благоприятно върху сърдечната система и е силен афродизиак. Понижава кръвното налягане и холестерола, както и повишава цялостно имунитета.

    Екстрактът от гроздово семе предоставя антиоксидантна защита на организма и притежава безспорено, благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система. Действа положително върху мозъчните функции и нервната тъкан.

    Н-Ацетил Цистин притежава свойството да прочиства черния дроб от тежките метали живак и олово. Притежава силно антиоксидантно свойство и предпазва от сърдечно съдови заболявания. Също така е посредник заедно с глутаминовата киселина и глицин за преобразуването на цистеина в глутатион.

    Ехинацеята е силен имуномодулатор и има мощен противовъзпалителен ефект. Подсилва имунитета и подпомага изграждането на защитни механизми сещу грип.

    Джинджифилът поддържа здрава храносмилателната система и здравословна чревната флора. Успокоява болките в храносмилателния тракт, забързва метаболизма и подпомага сърдечно-съдовата система, както и намалява холестерола. Оказва положително влияние върху нивата на серотонина, което го прави подходящ за регулирането на стреса и агресията.


    Ползи от OstroVit Pharma Immune Aid биват:

    • Здравословна подкрепа за сърцето;
    • Укрепва имунитета;
    • Бори се срещу свободните радикали в организма;
    • Намалява холестерола;
    • Подобрява функциите на тялото;
    • Силен антиоксидант;
    • Стъклена опаковка;


    OstroVit Pharma е ново подразделение на OstroVit и предлага специална гама от продукти, която е създадена конкретно, за да посрещне нуждите на аптеките и на клиентите свикнали да получават максимално качество. Тази серия от продукти се предлага само и единствено в стъклени опаковки.

    Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 3 капсули) от OstroVit Pharma Immune Aid веднъж дневно.