Навигация
Кошница

Ikarov

ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ И ВИДОВЕ КОЖАЗимно подхранващо масло за лице ОРГАНИК ПОРТОКАЛ И НЕВЕН Специална подхранваща грижа при излагане на студ за всички възрасти. Зимното подхранващо масло е създадено чрез добавяне на активни съставки към бленд от две растителни масла – авокадо и слънчоглед (олеинов..
19,10 лв.
ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ И ВИДОВЕ КОЖАПролетно подхранващо масло за лице с РОЗА ДАМАСЦЕНА и ИЛАНГ-ИЛАНГМаслото от Иланг-иланг заглажда и намалява дълбочината на бръчките, помага на кожата да добие тен. Има изразено лифтингово действие.Розовото масло подобрява еластичността и действа благоприятно върх..
21,70 лв.
ЗА ЗРЯЛА КОЖАРеватализиращо масло за лице ОРГАНИК РОЗА ДАМАСЦЕНА И НЕРОЛИ е създадено чрез добавяне на активни съставки към прецизен бленд от няколко растителни масла – кайсия, пшеничен зародиш, кокос и маслинови фитостероли.ДЕЙСТВИЕ:стимулира естествените функции на кожатаподхранва и омекотявавъзвр..
19,10 лв.
ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ И ВИДОВЕ КОЖАФлорална розова вода РОЗА ДАМАСЦЕНА  е натурален продукт, създаден по класическа технология с максимално съдържание на розово масло (0.12%) от цветовете на маслодайната Роза Дамасцена. Има нежен аромат и деликатно действие, не дразни кожата.Действие:почиства, усп..
14,55 лв.
ЗА МЛАДА И НОРМАЛНА КОЖАХидратиращо масло за лице ОРГАНИК РОЗА ДАМАСЦЕНА И ПОРТОКАЛ е подходящо за млада кожа без особени проблеми. Това комплексно масло е създадено чрез добавяне на активни съставки към прецизен бленд от няколко растителни масла – макадамия, слънчоглед (олеинов тип) и сафлор.Действ..
19,10 лв.
ЗА НОРМАЛНА ДО СУХА КОЖАХидратиращо масло за лице ОРГАНИК РОЗА ДАМАСЦЕНА И САНДАЛОВО ДЪРВО е създадено чрез добавяне на активни съставки към прецизен бленд от няколко растителни масла – жожоба, сусам, сафлор, кокос и маслинови фитостероли.Действие:предотвратява дехидратациятаподобрява еластичността ..
19,10 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)