Навигация
Кошница

Webber Naturals Колаген 30 + Серамиди 120 таблетки

Колаген 30® + серамиди – естествен продукт за красива, хидратирана и еластична кожа.

Висококачествена противостарееща формула с богат състав и синергично действие. Клинично изпитана комбинация от биоактивни колагенови пептиди, фитосерамиди, хиалуронова киселина, витамин C и биотин.

Прецизно подбраните съставки в балансирани дози, спомагат за чувствително редуциране на фините линии около очите и дълбоките бръчки. Поддържат кожата хидратирана и еластична.

Колаген 30® + серамиди е подходящ за всеки, който иска да поддържа кожата си млада, еластична, хидратирана и сияйна. Мощното действие на компонентите във формулата я правят ефективна и за дамите, които желаят да намалят фините линии, бръчки и забавят стареенето на кожата си.

Краткосрочно действие- наблюдава се видим ефект след 15 дни.

Продуктът на Webber Naturals насърчава производството на ключовите протеини за здрава и еластична кожа- колаген и еластин.

Съдържа патентован комплекс фитосерамиди Ceramosides™. Синергичен комплекс от концентрирани фитосерамиди- серамиди от растителен произход, които компенсират загубата на естественото съдържание в кожата. Най-често то е причинено от възрастта и вредното влияние на околната среда. Серамидите са липиди, които съставляват 50% от защитната бариера на кожата. Освен като защита срещу неблагоприятното въздействие на околната среда, серамидите са отговорни за задържане на влагата в кожата, с видимо по-свеж и младежки вид.

Патентованата формула Ceramosides™ е силно концентриран източник на фитосерамиди от пшеница, стандартизирани до 3,5% гликосерамиди и 40% дигалактозил диглицерид. Действието на Ceramosides™ е научно доказано с 2 клинични проучвания, проведени сред 80 човека. Данните от двойно-сляпо плацебо контролирано клинично изследване показват видими резултати само за 15 дни. Кожата е видимо хидратирана и освежена. При второто проучване – 8 от 10 участници усещат значително по-малко сухота в кожата си само след 15 дни. Степента на действие се повишава значително при двумесечен прием.

Мощното действие на Ceramosides™ дава резултати и за редуциране на бръчките и повишаване еластичността на кожата. Участниците, приемали продукта 15 дни, са повишили еластичността на кожата си с 18%, а при прием от 2 месеца- с 26%.

Патентованата съставка в Колаген 30® + серамиди – Ceramosides™ се произвежда от EPI France. Френска компания, която проектира и произвежда иновативни, естествени активни съставки за козметични продукти и хранителни добавки.

Колаген 30® + серамиди съдържа силно концентриран патентован комплекс от биоактивни колагенови пептиди- Verisol Bioactive Collagen Peptides™, източник на хидролизиран колаген тип I и III с говежди произход.

Verisol Bioactive Collagen Peptides™– е патентована биоактивна формула, включваща различни специфични пептиди с оптимизирано действие, стимулиращи метаболизма на колаген в организма. Пептидите са получени чрез високо контролиран производствен процес на колаген, определящ се от условията на хидролиза. Те са оптимизирани да максимизират стимулирането на човешките клетъчни типове, участващи в биосинтеза на колаген. Ефектът от колагеновите пептиди върху повишения синтез на извънклетъчен матрикс се основана на два механизма. Доставка на типични колагенови аминокиселини- ценни градивни елементи на тъканта; Стимулиране на клетъчния синтез и естествено производство на колаген от тялото.

Специфичните пептиди на Verisol® се разпознават от фибробластните клетки в дермалния слой на кожата като колагенови фрагменти, аналогични с тези, получени от катаболитни активности. Резултатът е значително по-високо производство на дермален колаген и цялостна извънклетъчна матрица. Така се компенсират загубите при стареене и негативното влияние на околната среда.

Verisol® влияе върху метаболизма на кожен колаген директно отвътре. Увеличава влагата в кожата, забавя образуването на бръчки. Няколко научни експеримента доказват потенциала на Verisol®.

Резултати- повишена еластичност на кожата и редуциране на бръчките

Първото проучване с 69 жени на възраст между 35 и 55 години показва, че Verisol® води до значително по-висока еластичност на кожата – до 15% – в сравнение с плацебо групата. Този ефект може да се измери само след 4 седмици и се запазва след 8 седмици прием на Verisol®. Второто проучване е проведено сред повече от 100 жени на възраст между 45 и 65 години. То показва, че пероралното приложение на Verisol® значително намалява бръчките след 4 седмици и води до значително по-висока концентрация на проколаген в кожата. Колагенът в кожата се увеличава с 60%.

Подобрява структурната повърхност на кожата и намалява целулита

Verisol® има благоприятен ефект върху дермалната извънклетъчна матрица на кожата и може да помогне за намаляване на целулита. Противно на съществуващите антицелулитни добавки, основно концентрирани върху излишна подкожна мазнина или микроциркулация / дрениране, Verisol® директно стимулира образуването на колаген в кожата.

Хиалуроновата киселина хидратира кожата, редуцира загубата на влага, изглажда фините линии и бръчки, придава еластичност на кожата и намалява зачервяванията. Подобрява движенията, редуцира болките и сковаността в ставите.

Витамин С е от жизнено значение за производството на колаген, биотинът или витамин B7 е ключов за поддържане на здрави и красиви коса, кожа, нокти.

Колаген 30® + серамиди осигурява ефективен комплекс от хранителни вещества за видимо подмладяване на кожата, поддържането й красива, еластична и сияйна.

За максимален ефект приемaйте по 2 таблетки два пъти дневно.

Съставки:

В 1 табл.:

Дн. доза:

Verisol® Bioactive Collagen Peptides™

625 mg

2500 mg

Хидролизиран колаген тип I и III (говежди)

25 mg

100 mg

Витамин С (калциев аскорбат, дихидрат) 

15 mg

60 mg

Ceramosides™ Фитосерамиди /Triticum aestivym/, екстракт (семена), стандартизиран до 3.5% глюкосерамиди и 40% дигалактозил диглицерид

7.5 mg

30 mg

Хиалурнова киселина (натриев хиалуронат)

 5 mg

20 mg

Биотин

125 µg

500 µg

Микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, обвивка (въглехидратна гума, глицерин), хидроксипропил целулоза, стеаринова киселина, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, черупчести, сол, ядки или ГМО.

Хранителна добавка, 120 таблетки

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за поддържане на нормалното състояние на кожата, ставите и съединителната тъкан.

Забележка: При бременност, кърмене или стомашно неразположение се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: По 2 таблетки 2 пъти дневно.

Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител

Производител: Webber Naturals Pharmaceuticals® LTD, Canada

Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48