Навигация
Кошница

Barbel Drexel Хигиенен спрей за ръце с алое вера, 100 мл

Barbel Drexel Хигиенен спрей за ръце с алое вера, 100 мл
Barbel Drexel Хигиенен спрей за ръце с алое вера, 100 мл
  31,12 лв.
  Купи

  Чисти ръце винаги и по всяко време с хигиенния спрей на Bärbel Drexel! Съдържа сок на прах от алое вера, масло от кора на цитрусови плодове, глицерин и други естествени съставки + 70% алкохол за ефективна хигиенна дезинфекция.

  • Лесен за използване – просто напръскайте и оставете да попие в кожата, за да разполагате с необходимата защита срещу вирусите и бактериите!
  • Удобен за носене – на работа, на обществени места, при пътувания – носете спрея навсякъде със себе си, за да можете да елиминирате всички замърсители, влезли в контакт с ръцете ви и да извършвате ежедневните си дейности без притеснения!
  • Подходящ за ежедневна употреба – благодарение на дълбоко подхранващите си съставки, не уврежда и изсушава!
  • Абсорбира се бързо от кожата – попива мигновено, за да се чувствате комфортно и да не се налага да губите излишно време в напрегнатия делник!
  • С приятен аромат на цитруси – за повече свежест и добро настроение!

  Една от основните препоръки на вирусолозите днес, се отнася до хигиената на ръцете и необходимостта от използване на висококачествени хигиенни средства с вирусоцидно и бактерицидно действие. Това е изключително важно в ситуациите, когато нямаме достъп до топла вода и сапун.

  За да са ефективни, препаратите за хигиенна дезинфекция на ръце трябва да съдържат поне 60% алкохол и също така да са обогатени с натурални подхранващи съставки, предпазващи деликатната кожа на ръцете от увреждане.

  Hygiene Handspray е подходящият дезинфектант за ръце, когато нямате възможност да измиете ръцете си с топла вода и сапун. Той е източник на 70% алкохол, за да сте сигурни, че ръцете ви са идеално почистени. Благодарение на включените в състава му естествени компоненти с дълбоко хидратиращо действие, можете да разчитате, че въпреки употребата му, кожата на ръцете ви ще остане мека, гладка и подхранена.

  За някои от ключовите съставки в Hygiene Handspray

  • Екстракт от алое вера – грижи се за чувствителната, стресирана кожа като й осигурява повече влага. Охлажда и регенерира.
  • Левулинова киселина – растителна киселина, добита от захарна тръстика, оказваща мощен очистващ и антимикробен ефект.
  • Меден глюконат - активно допринася за защитата срещу бактерии, вируси и гъбички, и поддържа нормалния тен на кожата.
  • Глицерин – има силно омекотяващо и хидратиращо действие, подпомага защитните бариери на кожата и я предпазва от изсушаване и напукване.

  Съставки: Вода, алкохол, глицерин, левулинова киселина, натриев левулинат,сок на прах от алое вера (алое барбаденсис) лист, масла от кора на цитрусови плодове, лимонен, меден глюконат.

  Хигиенен спрей за ръце с Алое Вера, 100 ml.

  Дозировка и приложение

  Предназначение: Почистващ и антибактериален спрей за ръце. Подходящ за ежедневна употреба.

  Инструкции за употреба: Нанесете върху сухи ръце, при необходимост.

  Предупреждения: Само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите.

  Съхранение: На хладно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

  Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

  Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия