Навигация
Кошница

OstroVit Homocysteine Level Aid 60 капсули 30 Дози

OstroVit Homocysteine Level Aid 60 капсули 30 Дози
-10 %
OstroVit Homocysteine Level Aid 60 капсули 30 Дози
  20,66 лв.
  22,95 лв.
  Купи
  OstroVit Homocysteine Level Aid съдържа специално подбран комплекс от вещества, допринасящи за поддържането на нормалния метаболизъм на хомоцистеина.

  Хомоцистеинът е една от сярните аминокиселини, която се образува по време на трансформацията на метионина.

  Някои от веществата, които се съдържат в продукта са:

  Бетаинът е органично химично съединение от групата на протеиновите аминокиселини, производно на глицин, което е една от най-простите аминокиселини с добавени три метилови групи. Бетаинът е естествен компонент на стомашната киселина. Той е отговорен за правилния транспорт на калций, витамин В12 и протеините. В комбинация с пепсин, той разгражда тези съединения на по-малки частици и след това участва в тяхното усвояване. Той е отговорен за правилното ниво на хомоцистеин в нашето тяло.

  Холинът е известен още като витамин В4, използван главно заради когнитивно стимулиращите си свойства (директна трансформация в ацетилхолин, един от най-важните невротрансмитери) или като лек за здравето на черния дроб, способен да намали натрупването на мастен черен дроб, неговото хронично възпаление, цироза и хиперхолестеролемия.

  Рибофлавинът (витамин В2) допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм, помага за доброто функциониране на нервната система. Освен това този витамин спомага да се поддържа здравословното състояние на лигавицата и на червените кръвни клетки. Освен това допринася за поддържането на здрава кожа и спомага за намаляване на умората.

  Витамин В6 - под формата на р-5-р (пиридоксал 5-фосфат) е най-добрата форма на витамин В6, достъпна за нашето тяло. Той изпълнява и поддържа множеството от физиологични функции и е от съществено значение за правилното функциониране на всички органи в тялото ни.

  Фолиевата киселина (витамин В9) - допринася за растежа на майчините тъкани по време на бременност (включително в ранния й стадий). Участва в процеса на клетъчно делене, помага за производството на кръв и за поддържане на здравословния метаболизъм на хомоцистеина.

  Биотинът (витамин В7) - допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм, помага за правилното функциониране на нервната система. Освен това допринася за поддържането на правилния метаболизъм на макронутриентите. Биотинът се грижи за състочнието на кожата и косата и лигавицата.

  Витамин В12 (метилкобаламин) - допринася за поддържането на енергийния метаболизъм и функционирането на нервната система. Също така поддържа метаболизма на хомоцистеина. Този витамин играе важна роля в процеса на клетъчно делене.


  Ползите от OstroVit Homocysteine Level Aid биват:

  • Регулира нивото на хомоцистеин в нашето тяло;
  • Допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм;
  • Допринася за намаляване на умората;
  • Подпомага правилното функциониране на нервната система;
  • Укрепва имунната система;
  • Помага за поддържане на правилните психологически функции;
  • Благоприятства метаболизма на макронутриентите;


  Начин на употреба: приемайте по 1 доза = 2 капсули от OstroVit Homocysteine Level Aid веднъж дневно, за предпочитане с храна.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 30.04.2023 г. или до изчерпване на количествата