Навигация
Кошница

Holland and Barrett

Holland And Barrett / Acai Berry 1500mg е хранителна добавка съдържаща плодове от палмово дърво, които са чудесен източник на полифеноли и витамин C.Тези плодове имат силно изразен антиоксидантен ефект, който предпазва организма от вредите на свободните радикали. Имат благоприятен ефект върху сърцет..
16,95 лв.
Holland And Barrett / Aloe Vera Gel / Certified е гел за кожа съдържащ едно природно богатство, а именно Алое Вера.Алое Вера е зелено и шипчесто растение, което расте в тропически и субтропичен климат. Хората използват органично Алое Вера от векове за подобряване на състоянията на кожата при сухота,..
18,95 лв.
Holland And Barrett / Alpha Lipoic Acid 100 mg е хранителна добавка, която съдържа алфа липоева киселина.Известна е със силния си антиоксидантен ефект, който помага за изчистването на свободните радикали и токсини от организма. Освен това помага в борбата с излишните килограми и има антиейдж свойств..
16,95 лв.
Holland And Barrett / Biotin 300 mcg е източник на Витамин B7 ( биотин).Този витамин е водноразтворим и подкрепя възстановителните процеси на кожата и косата. Също така подпомага функциите на нервната система и благоприятства психологичните функции.Освен това участва в глюконеогенезата и цикъла на К..
8,45 лв.
Holland And Barrett / Brewers Yeast 500 mg / High Strength е хранителна добавка, която представлява бирена мая, богато на състав и свойства.Маята влияе на организма ви отвътре, а резултатите от добавките идват отвън.Естествените съставки в продукта, балансират работата на мастните жлези, като по тоз..
23,45 лв.
Holland And Barrett Calcium Magnesium with Vitamin D3 120 каплети 40 Дози..
28,95 лв.
Holland And Barrett / Copper е хранителна добавка, която съдържа един важен минерал за нашия организъм – мед.Медта помага за нормалния метаболизъм на енергията и допринася за функционирането на имунната система, както и за транспорта на желязо.Също така помага за правилното функциониране на нервната..
10,95 лв.
Holland And Barrett Chlorella 500 mg / Organic Chinese 120 Таблетки 20 Дози..
23,45 лв.
Holland And Barrett / Chromium 200 mcg е хранителна добавка съдържаща хром. Хромът е вещество, което понижава кръвната захар и благоприятства функциите на сърдечно-съдовата система. Известен е със свойството си да редуцира апетита за сладко.Участва във въглехидратния метаболизъм подпомагайки усвоява..
8,95 лв.
Holland And Barrett Chromium Picolinate 200 mcg е хранителна добавка съдържаща високо количество, усвоим хром. Това есенциално вещество не се синтезира самостоятелно от нашия организъм, затова е необходимо да си го набавяме от външни източници.Основните му свойства са да понижава кръвната захар и да..
9,95 лв.
Holland And Barrett Chromium Picolinate 200 mcg е хранителна добавка съдържаща високо количество, усвоим хром. Това есенциално вещество не се синтезира самостоятелно от нашия организъм, затова е необходимо да си го набавяме от външни източници.Основните му свойства са да понижава кръвната захар и да..
16,95 лв.
Holland And Barrett CoEnzyme Q-10 30 mg 50 Таблетки 50 Дози..
14,95 лв.
Holland And Barrett / Coral Calcium 500 mg е хранителна добавка съдържаща коралов калции, който ще подпомогне за укрепването на вашата костна структура. Представлява форма на калциев карбонат и е произведен от фосилизирани коралови източници. Има геометрично подредени минерални структури, създадени ..
21,45 лв.
Holland And Barrett / Fast Acting Liquid Vitamin D3 / 100 IU per Drop е течна хранителна добавка, съдържаща високи дози витамин D3.Витамин D3 регулира обмяната и на калций и фосфор в организма. Набавяме си този витамин от храни, като: сьомга, скумрия, риба тон , херинга, яйца, черен дроб от риба тре..
24,45 лв.
Holland And Barrett Folic Acid 400 mcg + Vitamin D 400 IU / Pregnancy Support 90 Таблетки 90 Дози..
6,45 лв.
Holland And Barrett Folic Acid 400 mcg 60 Таблетки 60 Дози..
5,95 лв.
    →  Желязото допринася за намаляване на умората и отпадналостта     →  Желязото също поддържа нормалното образуване на червени кръвни клетки и хемоглобин     →  Капсули с бързо освобождаване, подходящи за вегетарианци и веганиВеган капсула с нежно желязо Holland & Barrett доставя ползите от желяз..
9,95 лв.
Holland And Barrett Ginkgo Biloba е хранителни добавки, която съдържа една от най-популярните билки в западните страни.Гинко билобата е богатство от много фитохимикали, включително полифеноли, алкалоиди и др. Има благотворно въздействие върху кръвоносната система и подобряването на сърдечно-съдовата..
16,45 лв.
Holland And Barrett Green Coffee Bean Extract 400 mg / Svetol 42 капсули 42 Дози..
17,95 лв.
Holland And Barrett Herbal Eyevites / Eye Formula 60 капсули 60 Дози..
27,95 лв.
    →  Хранителна добавка, съдържаща хиалуронова киселина и витамин С     →  Идеален за приемане всеки ден, за предпочитане с храна     →  Капсули с бързо освобождаване, подходящи за вегани и вегетарианциХиалуронова киселина Holland & Barrett с капсули с витамин С са с бързо освобождаване и са идеал..
10,45 лв.
Holland And Barrett / Korean Ginseng 500 mg е хранителна добавка, която съдържа корейски жен-шен, който има адаптогенен ефект. Той повишава толеранса към различни стресови ситуации и нормализира нашите реакции спрямо причинните фактори. Освен това регулира производството на надбъбречните хормони.Същ..
24,95 лв.
Holland And Barrett L-Arginine е хранителна добавка, която стимулира мускулния растеж, благоприятства обмена на веществата и подобрява напомпването.Аргининът се съдържа в храни, богати на животински и растителни протеини, както и в ядките и семената, типичен пример са бадемите и фъстъците.Основното ..
15,45 лв.
Holland And Barrett / L- Lysine е хранителна добавка съдържаща една от основните аминокиселина за човешкото тяло – Лизин.Тази аминокиселина не може да бъде произвеждана от нашия организъм, затова е препоръчително да си я набавяме от допълнителни източници, като храна и под формата на добавка. Помага..
19,95 лв.
Показани са от 1 до 24 от 49 резултата (3 страници)