Навигация
Кошница

OstroVit HMB 750 150 капсули 50 Дози

OstroVit HMB 750 е висококачествена хранителна добавка съдържаща един от най-популярните метаболити на левцина, а именно HMB.

Обикновенно се намират ниски количества на HMB в някои храни, като: сом, грейпфрут и люцерна.

HMB е органично химично съединение от групата на хидрокси киселините (те съдържат поне една хидроксилна група и една карбоксилна група в молекулярната си структура). Той е един от метаболитите на левцина (една от екзогенните аминокиселини, необходими за правилното функциониране на нашето тяло).

Научни източници казват, че HMB играе важна роля в нашето тяло, която е свързана с регулацията на разграждането на протеините. Ето защо HMB е начело на добавките с антикатаболни свойства.

HMB е добавка, позната на много спортисти и хора, свързани с бодибилдинга и фитнес индустрията от 90-те! Доказано, е че това е съединение спомага за повишаване на чистата мускулна маса и допринася за намаляването на ненужните мазнини.

Продуктът инхибира нежеланото разграждане на мускулната тъкан. Проучванията потвърждават, че хората, които допълват хранителния си режим с HMB имат повишен протеинов синтез. Анаболните свойства на HMB имат положителен ефект върху силата.


Ползите от OstroVit HMB 750 биват:

• Подобрява възстановяването;
• Спомага за покачването на чиста мускулна маса;
• Подобрява протеиновия синтез;
• Инхибира разграждането на мускулната тъкан;
• Допринася изгарянето на мазнините;
• Повишава силата;
• Подобрява физическите резултати;


Начин на употреба: приемайте по 1 доза = 1 таблетка от OstroVit HMB 750 до 3 пъти дневно. Разделете ги на 1 сутрин, 1 преди и 1 след тренировка.

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 11.06.2023 г. или до изчерпване на количествата