Навигация
Кошница

OstroVit HMB 750 300 капсули 100 Дози

OstroVit HMB 750 300 капсули 100 Дози
-20 %
OstroVit HMB 750 300 капсули 100 Дози
  47,96 лв.
  59,95 лв.
  Купи
  OstroVit HMB 750 е висококачествена хранителна добавка съдържаща един от най-популярните метаболити на левцина, а именно HMB.

  Обикновенно се намират ниски количества на HMB в някои храни, като: сом, грейпфрут и люцерна.

  HMB е органично химично съединение от групата на хидрокси киселините (те съдържат поне една хидроксилна група и една карбоксилна група в молекулярната си структура). Той е един от метаболитите на левцина (една от екзогенните аминокиселини, необходими за правилното функциониране на нашето тяло).

  Научни източници казват, че HMB играе важна роля в нашето тяло, която е свързана с регулацията на разграждането на протеините. Ето защо HMB е начело на добавките с антикатаболни свойства.

  HMB е добавка, позната на много спортисти и хора, свързани с бодибилдинга и фитнес индустрията от 90-те! Доказано, е че това е съединение спомага за повишаване на чистата мускулна маса и допринася за намаляването на ненужните мазнини.

  Продуктът инхибира нежеланото разграждане на мускулната тъкан. Проучванията потвърждават, че хората, които допълват хранителния си режим с HMB имат повишен протеинов синтез. Анаболните свойства на HMB имат положителен ефект върху силата.


  Ползите от OstroVit HMB 750 биват:

  • Подобрява възстановяването;
  • Спомага за покачването на чиста мускулна маса;
  • Подобрява протеиновия синтез;
  • Инхибира разграждането на мускулната тъкан;
  • Допринася изгарянето на мазнините;
  • Повишава силата;
  • Подобрява физическите резултати;


  Начин на употреба: приемайте по 1 доза = 1 таблетка от OstroVit HMB 750 до 3 пъти дневно. Разделете ги на 1 сутрин, 1 преди и 1 след тренировка.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 11.06.2023 г. или до изчерпване на количествата