Навигация
Кошница

OstroVit HMB 750 300 капсули 100 Дози

OstroVit HMB 750 300 капсули 100 Дози
Безплатна
Доставка
OstroVit HMB 750 300 капсули 100 Дози
  65,95 лв.
  Купи
  OstroVit HMB 750 е висококачествена хранителна добавка съдържаща един от най-популярните метаболити на левцина, а именно HMB.

  Обикновенно се намират ниски количества на HMB в някои храни, като: сом, грейпфрут и люцерна.

  HMB е органично химично съединение от групата на хидрокси киселините (те съдържат поне една хидроксилна група и една карбоксилна група в молекулярната си структура). Той е един от метаболитите на левцина (една от екзогенните аминокиселини, необходими за правилното функциониране на нашето тяло).

  Научни източници казват, че HMB играе важна роля в нашето тяло, която е свързана с регулацията на разграждането на протеините. Ето защо HMB е начело на добавките с антикатаболни свойства.

  HMB е добавка, позната на много спортисти и хора, свързани с бодибилдинга и фитнес индустрията от 90-те! Доказано, е че това е съединение спомага за повишаване на чистата мускулна маса и допринася за намаляването на ненужните мазнини.

  Продуктът инхибира нежеланото разграждане на мускулната тъкан. Проучванията потвърждават, че хората, които допълват хранителния си режим с HMB имат повишен протеинов синтез. Анаболните свойства на HMB имат положителен ефект върху силата.


  Ползите от OstroVit HMB 750 биват:

  • Подобрява възстановяването;
  • Спомага за покачването на чиста мускулна маса;
  • Подобрява протеиновия синтез;
  • Инхибира разграждането на мускулната тъкан;
  • Допринася изгарянето на мазнините;
  • Повишава силата;
  • Подобрява физическите резултати;


  Начин на употреба: приемайте по 1 доза = 1 таблетка от OstroVit HMB 750 до 3 пъти дневно. Разделете ги на 1 сутрин, 1 преди и 1 след тренировка.