Навигация
Кошница

OstroVit HMB Powder 210 гр. 70 Дози

OstroVit HMB Powder 210 гр. 70 Дози
OstroVit HMB Powder 210 гр. 70 Дози
  34,95 лв.
  Купи
  OstroVit HMB Powder е висококачествена хранителна добавка, без излишни пълнителни, в допълнение е продуктът е фрагментиран, подлагайки го на процеса на микронизация, който осигурява още по-добра усвояемост.

  HMB е органично химично съединение от групата на хидрокси киселините (те съдържат най-малко една хидроксилна група и една карбоксилна група в техните молекулни йони). Той е един от метаболитите на левцина (една от основните аминокиселини, необходими за правилното функциониране на нашето тяло).

  Ползите от OstroVit HMB Powder биват:

  • Повишава силата;
  • Насърчава липолизата;
  • С повишена усвоимост;
  • Подобрява протеиновия синтез;
  • Ускорява възтановителните процеси;
  • Притежава антикатаболен ефект;

  Научните източници твърдят, че бета-хидрокси бета-метилбутиратът играе важна роля в нашето тяло, която е регулирането на разграждането на протеините. Ето защо HMB е на преден план при добавки с антикатаболни свойства.

  OstroVit HMB Powder притежава отличен антикатаболен ефект (инхибира нежеланото разпадане на мускулната тъкан).

  Изследвания потвърждават повишен синтез на протеин, т.е. анаболни свойства сред хората, които приемът HMB. Свойствата му имат положителен ефект върху увеличаването на силата.

  Идеален за хора, които искат да постигнат тънка фигура - насърчава липолизата в периоди на намаляване на мазнините.

  Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 3гр) от OstroVit HMB Powder, разредена в 100-150 мл вода, в тренировъчни дни, около 20-30 минути след тренировка.