Навигация
Кошница

MENTAT / МЕНТАТ за памет и концентрация 30 таблетки

Грижа за мозъчната дейност.

Подпомага функционирането на мозъка.

Съдейства за стимулиране на паметта при всички възрасти. Допринася за подобряване на вниманието, концентрацията, възприятията при учебната дейност. Освежава мисълта при умствена преумора. Спомага за намаляване на чувството за страх, безпокойство, депресия и агресивност. Помага за адаптация към стреса от емоционален характер и от заобикалящата ни среда. С благоприятен ефект върху дейността на мозъка при амнезия, проблеми с говора и възприятията, умствена изостаналост, състояния на хиперкинеза, енуреза, асоциално и агресивно поведение, раздразнителност, страхова невроза, депресия, липса на комуникативност, намалява риска от епилептични припадъци и тяхната честота.

Препоръчвана доза за дневен прием:

По две таблетки два пъти дневно. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Противопоказания: Не са известни.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за малки деца. Да не се държи в хладилник. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Състав: Bacopa monnieri - 136 mg, Centella asiatica - 70 mg, Withania Somnifera - 52 mg, Evolvulus alcinoides - 52 mg, Nardostachys jatamansi - 52 mg, Valeriana wallichii - 50 mg, Embelia ribes - 50 mg, Prunus amygdalus - 50 mg и др.

Опаковка: 30 таблетки.

Производител: The Himalaya Drug Co, Индия.