Навигация
Кошница

HEMOCLIN / ХЕМОКЛИН гел за хемороиди 37 г

Hemoclin / Хемоклин гел за хемороиди е показан за превенция и лечение на свързаните с хемороиди анални симптоми като сърбеж, дразнене, парене и чувствителност. Продуктът предлага бързо облекчение на хемороиди, фисури и анален дискомфорт.

Патентованата съставка 2QR неутрализира вредните микроби, подпомага естествения оздравителен процес и възстановява тъканите. Продуктът улеснява изхождането по голяма нужда, благодарение на нежното си лубрикиращо действие.

Хемороидите и други видове анален дискомфорт са типични състояния по време на бременност и след раждане. Гелът е особено полезен в подобни случаи, с изразено превантивно и облекчаващо действие срещу симптоми като дразнене, сърбеж, парене и чувствителност.

 

Характеристики:

  • Незабавно охлаждащо облекчение при анален дискомфорт (като дразнене, сърбеж, парене, чувствителност)
  • Лекува и предотвратява аналния дискомфорт
  • Предпазва от поява на хемороиди и фисури
  • Подпомага естествения оздравителен процес
  • Удобна и хигиенична система за приложение

 

Състав:

Aqua, Aloe Barbadensis Gel, Galactoarabinan Polyglucoronic Acidic Crosspolymer, PEG-8, Xanthan Gum, Betaine, Laureth-9, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Potassium phosphate. 2QR

Продуктът съдържа 37 г гел на основата на патентован биоактивен 2QR комплекс, получен от Алое барбаденсис. В този продукт няма ароматизатори и съставки от животински произход. Не съдържа никакви силно токсични химикали. Не са известни странични ефекти по време на употребата му.

 

Начин на употреба:

  • За лечение на анален дискомфорт (като дразнене, сърбеж, парене, чувствителност): нанесете достатъчно количество Hemoclin / Хемоклин гел върху и около засегнатата зона поне два пъти дневно за период от две седмици или до постигане на желаното облекчение. По-честото приложение увеличава ефикасността.
  • За предпазване от поява на (вътрешни и външни) хемороиди и фисури: нанесете в ануса и около него преди и след всяко изхождане. Сложете малко количество гел на пръста си или използвайте апликатора. Нанесете в аналния канал и около него, при нужда от облекчение. Затворете тубата добре след употреба, за да предпазите гела от изсъхване.

Не използвайте по-дълго от 30 последователни дни в рамките на един курс на лечение.

 

 

Опаковка: 37 г туба

 

Моля, първо се консултирайте с медицинско лице, ако от дълго време страдате от хемороиди или получавате силно кървене.

Не използвайте този продукт, ако сте чувствителни към една или повече от съставките му.

Използвайте при стайна температура. Пазете далече от деца. Съхранявайте на хладно и сухо място. Не използвайте след изтичане на срока за годност, който е отбелязан върху горната част на тубата и върху опаковката.

Употреба с други медикаменти: не са известни взаимодействия с други медикаменти.

 

Производител: Trimb Healthcare, Barbara Strozzilaan 201, 1083HN Amsterdam, Нидерландия

Дистрибутор: “Сервие България“ ЕООД, бул. „Цар Освободител“ 14, Тел.: 02 921 57 00

Всички запитвания за продукта трябва да бъдат изпращани на дистрибутора.