Навигация
Кошница

HEDRIN / ХЕДРИН ONCE LIQUID GEL против въшки и гниди 100 мл

Бързо действащо решение, което отнема само 15 минути, за да подейства.

По-гъста гел формула, която съдържа Penetrol, за да се подпомогне проникването в яйцето на  въшката;
Бързо действие, съкращаващо времето за лечение;
Клинично доказано убива въшките и техните яйца само с едно нанасяне.
Ефективност
Hedrin е разработен, взимайки предвид начина на действие на препаратите за убиване на въшки. Те съдържат химикали, които действат или на химично, или на биологично ниво. Въшките могат да придобият резистентност към химикалите и в този случай, въпреки че химичният препарат срещу въшки е нанесен върху главата, лечението с него често не е ефективно.
Hedrin Once не съдържа никакви химично или биологично активни химикали. Неговата активна съставка е диметикон, която не реагира с кожата. В резултат, той е нежен към скалпа. Диметикон действа физически срещу въшките; той изцяло покрива паразита, прониквайки в дихателната му система – задушавайки го – и по този начин правейки процеса по отстраняване на въшките ефективен!

Сигурност
Hedrin Once е безцветен и без аромат и не съдържа никакви химично или биологично активни химикали. Неговото активно вещество не си взаимодейства с кожата на главата и може да се използва от 6-месечна възраст. Hedrin не съдържа никакви разтворители, които могат да причинят проблеми за потребители, страдащи от астма.

Лечение на въшки, разпределено в групи:
В случай на плъзване на зараза с въшки в детската градина и училище съществува увеличен риск от това въшките да станат резистентни към препарати, съдържащи химично и биологично активни химикали, в резултат на което лечението може да отнеме по-дълго време. Въпреки това, тъй като съставките на Hedrin действат по чисто физичен начин, резистентността тук не е фактор и ефективността не намалява дори при резистентните към други препарати въшки. Когато има наличие на зараза, обикновено няма нужда да бъдат изпробвани различни лечения, защото продуктите Hedrin могат да бъдат използвани отново и отново години наред.

100% ефект при еднократно приложение за 15 минути
Клинически е доказано че той унищожава въшките и техните гниди в течение на 15 минути
Важно: Преди да започнете да употребявате препарата, моля прочетете следната информация.

Как трябва да се употребява?
Препаратът Hedrin Once е изготвен без летливи съставни вещества, но косите и дрехите винаги трябва да се държат далеч от огън или от други източници на пожар.

Закрийте рамото с кърпа
Преди всяка употреба разклатете флакона добре
Нанесете достатъчно количество от препарата - гел върху сухата коса, след това с помощта на пръстите или с обикновен гребен го нанесете в косите, основно и равномерно, от корените до връхчетата на косата.
Оставете препарата върху косата да действа минимум 15 минути. Преди намокрянето, нанесете шампоана директно върху повърхността на косата така, че тя да е покрита напълно. Гелът трябва напълно да бъде покрит с шампоан, за да може да се измие после по-лесно, защото препаратът не поема водата. Ако намокрите косата преди нанасянето на шампоана, тогава гелът ще се премахва трудно. Обръщаме вниманието Ви върху факта, че препаратът течен Hedrin Once съдържа средство срещу пяна, поради това шампоанът няма да се пени значително. Нанесете шампоана основно, след това го изплакнете с вода.
Предпазни мерки:
- Течен гел Hedrin Once е хлъзгав. При употребата му, също така при измиване на косите, ваната или душ кабината могат да станат хлъзгави.
- Не употребявайте течния гел Hedrin Once ако сте алергични към който и да било съставен елемент. Не употребявайте препарата при наличие на признаци на алергия или обриви на кожата.
- Внимавайте препаратът да се попада в очите. Ако случайно е попаднал в очите, трябва да го измиете с обилна вода. Ако раздразнението не преминава, обърнете се към лекуващия Ви лекар за помощ.
- Ако случайно погълнете от препарата, веднага се обърнете към лекар по най-бързия начин. Вземете със себе си опаковката на препарата, за да може да покажете какъв точно препарат сте глътнали.
- Не го употребявайте в случай на повредена кожа.
- Не го употребявайте при възраст под 6 месеца.

Съставки: Dimetikon, Nerolidol, PEG/PPGDimetikon kopolimer, Silica Silylate
Да се съхранява далече от деца! Употребете само външно, изключително за коса и за кожа на главата!
ДА се съхранява в оригиналната опаковка, при максимум 25 градуса. Не употребявайте препарата след срока му на годност, отбелязан върху опаковката. След употребата му празната опаковка може да се ползва отново.

Опаковка: 100 ml.

Производител: Dermatonics Ltd., Обединено Кралство.