Навигация
Кошница

HEDRIN / ХЕДРИН All in one шампоан срещу въшки и гниди 100 мл

Шампоанът Хедрин All in one от Thornton and Ross предоставя грижа против въшки и гниди. Вземи сега изгодно тук!

Шапонанът Hedrin All in One  от Тортън и Росс убива въшките чрез разтваряне на тяхната восъчна кутикула. По този начин причинява смърт вследствие на дехидратация. Той е два пъти по-ефективен от другите методи.

Продуктът съдържа съставки, които унищожават въшките и премахват гнидите много по-лесно при разресване. Той няма неприятен мирис и не съдържа пестициди, към които въшките могат да станат резистентни. Оставя косата чиста и свежа. Към шампоана има включен и гребен.

Главовите въшки не могат да летят. Те се прехвърлят от човек на човек чрез директен контакт. Децата са най-склонни да прекарват времето си в близък контакт с други хора. Ето защо е най-вероятно се заразят с въшки. Причина за появата на неприятните паразити не е лошата хигиена или мръсната коса.

Освен с директен контакт, главовите въшки често могат да се пренесат и посредством различни предмети, като шапки, шалове, гребени и четки за коса, слушалки, кърпи, възглавници и тапицерия.

Характеристики:

  • Убива въшките чрез разтваряне на тяхната восъчна кутикула
  • Два пъти по-ефективен от другите методи
  • Без неприятен мирис
  • Не съдържа пестициди
  • Опаковката включва и гребен

Състав:

ISONONYL ISONONANOATE, MIPA-LAURETH SULFATE, LAURERH-4, COCAMIDE DEA.

Начин на употреба:

Нанеси шампоана върху суха коса, от корените до върховете. Остави да подейства 5 минути. Разреши интензивно с гребен от корените до върховете, за да премахнеш въшките и гнидите. Изплакни косата, като избягваш контакт на шампоана с очите.

Опаковка: 100 мл

Потребителите търсят още: Hedrin, Тортън и Росс, Тортън и Рос