Навигация
Кошница

GUM

Gum четка за зъби за деца 3-6 год. Kids екстра мека отстранява плаката и предпазва от кариес. Малката глава на четката е адаптирана към детската уста. Дръжката е компактна и удобно приляга в малката детска ръка. Нежните и леки влакна почистват в дълбочина зъбите, пространството между тях и венците, ..
6,67 лв.
GUM HaliControl вода за уста неутрализира лошия дъх, възвръща свежестта и дълготрайно предпазва от бактериите, причиняващи неприятната миризма.   Опаковка: 300 мл..
12,26 лв.
GUM Junior детска паста за зъби с плодов вкус, чиято формула комбинира балансираното съдържание на флуорид и изомалт, които подпомагат реминерализацията на емайла, за по-силни и здрави зъби още от ранна детска възраст.   Обем: 50 мл..
5,33 лв.
Gum сгъваема четка за зъби за път е идеалното средство за винаги чисти зъби дори и по време на път. Иновативният дизайн позволява сгъване на четката и превръщане на дръжката и в кутия за съхранение, която предотвратява замърсяването ѝ. Така сгъната, четката е удобна и компактна за носене във вашата ..
7,13 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)