Навигация
Кошница

Theraflu / Терафлу простуда и грип екстра 14 сашета

Theraflu / Терафлу простуда и грип усилена формула съдържа три активни съставки, които повлияват симптомите на простуда и грип:

  • Парацетамолът има обезболяващ ефект (аналгетик) и температуропонижаващо действие (понижава температурата при треска).
  • Фенилефриновият хидрохлорид е назален и синусен деконгестант. Той облекчава запушването на носа и напрежението в синусите.
  • Фенираминовият малеат е антихистамин. Той спомага за облекчаване на симптомите на алергия.

Theraflu / Терафлу простуда и грип усилена формула се използва за облекчаване на симптомите на простуда и грип, като временно понижава високата температура и повлиява втрисането, болките в тялото, главоболието, запушването на носа и синусите, течащия нос и кихането.

 

Състав:

Активни вещества: парацетамол, фенилефринов хидрохлорид, фенираминов малеат.

Помощни вещества: захароза, ацесулфам калий, хинолиново жълто (Е104), сънсет жълто FCF (Е110), малтодекстрин, силициев диоксид, натурален лимон WONF, лимонена киселина (безводна), натриев цитрат (дихидрат), калциев фосфат (триосновен)

 

Препоръчителна дозировка:

Употреба при възрастни и юноши над 12 години:

По едно саше на 4 до 6 часа според необходимостта. До 3-4 сашета на период от 24 часа.

Не използвайте за период по-дълъг от 5 дни. Консултирайте се с Вашия лекар, ако симптомите продължат повече от 5 дни или се влошат, както и ако треската продължи повече от 3 дни.

Не превишавайте препоръчаната доза.

Да не се приема от деца под 12 години.

 

Начин на прием:

Разтворете съдържанието на едно саше Theraflu / Терафлу простуда и грип усилена формула в стандартна чаша гореща, но не вряла вода (приблизително 250 ml). Изпийте я, след като се охлади до приемлива температура.

 

Опаковка: 14 сашета

листовка

кратка характеристика на продукта