Навигация
Кошница

Famille Mary Грог за спокоен сън 100 g

Famille Mary Грог за спокоен сън 100 g
Очаква доставка
Famille Mary Грог за спокоен сън 100 g
  14,87 лв.

  Famille Mary® Grog Sommeil Bio

  Famille Mary® ГРОГ ЗА СПОКОЕН СЪН

   

  Идеален за тези, които имат проблеми със съня – опитайте Famille Mary Grog Sommeil Bio! Най-добър органичен продукт за 2018г!

   

  • Има успокояващо действие
  • Подпомага храносмилането
  • Бори се с безсънието
  • Действа антибактериално
  • Има противовъзпалителен ефект
  • В подкрепа на сърцето

   

  Действие:

  Живеем в забързано и напрегнато ежедневие, съставено от редица проблеми и стресови ситуации. Безсънието е един от основните проблеми на хората в днешно време. Това без съмнение може да повлияе на отношенията ви с хората, работата, ефективността, психичното здраве, теглото и може да доведе до нежелани хронични заболявания.

  Липсата на достатъчно качествен сън може да навреди на качеството ви на живот.

  Всички се тревожим и се разстройваме по една или друга причина. Това е нормална част от живота, нали? Но какво се случва, когато тази тревожност или гняв завладее и не можете да се успокоите?

  Ето защо наличието на иновативен продукт с комбинирана формула може да ви помогне да преодолеете ежедневните проблеми със спокойствието!

  Famille Mary® Grog Sommeil представлява мощна комбинация от български акациев мед, 5 вида етерични масла, сладък портокал, мандарина, кора от лайм. Има успокояващо действие, благодарение на което е предпочитан продукт против проблеми със съня.

  Благодарение на свойствата си като противовъзпалително, релаксиращо и стимулиращо кръвообращението, маслото от сладък портокал може да насърчи по-доброто храносмилане, облекчаване на спазми и други стомашни болки.

  Етеричното масло от червена мандарина е студено пресовано от кората на напълно узрели плодове. Отбелязва се, че киселинната природа на сока започва да разгражда зелените хлорофилни молекули в кората, като също така засилва жълто/оранжевия цвят на маслото.

  Съставки: Български акациев мед* 99,02 %, етерични масла* 0,98%, сладък портокал, мандарина, петитгрейн, кора от лайм, лицеа.

  *от биологично земеделие

  От 1921 г. Famille Mary предлага богат избор на най-добрите чисти медове, с гарантиран лабораторен анализ.

  Препоръки за употреба: По 1-2 лъжички веднъж дневно, разтворени в гореща вода /чай. Приемайте вечер преди сън.

  Съхранение: На сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Famille Mary, Франция