Навигация
Кошница

OstroVit Green Coffee 90 Таблетки 90 Дози

OstroVit Green Coffee 90 Таблетки 90 Дози
-20 %
OstroVit Green Coffee 90 Таблетки 90 Дози
  22,36 лв.
  27,95 лв.
  Купи
  Човешкото тяло не изгаря повече от 2000 калории, въпреки че ги приема всеки ден, без подходяща диета и физически упражнения. Вследствие на това, неизползваните и неизгорени въглехидрати и калории, се складират под формата на излишни мазнини. Все по – популярен става екстракта от зърна на зелено кафе, тъй като се оказва, че е доста мощно средство за изгаряне на излишните мазнини. Вече има доста добавки с екстракт от зърна на зелено кафе, но не всички са ефективни и безобидни.

  OstroVit Green Coffee, е продукт направен от кафе на зърна, но съдържа много малко кофеин, изгаряйки ненужните мазнини без излишно и прекалено стимулиране на нервната система.

  Ясно е, че хората пият кафе всеки ден, но не отслабват от това. Защо тогава екстракта от зърна на зелено кафе помага за изгарянето на мазнините? Причината е, че зърната зелено кафе съдържат химическо съединение, известно като хлорогенна киселина. Това съединение не се намира в обикновеното кафе, поради което нормалното кафе не води до отслабване. Хлорогенната киселина спомага за оптималното ускоряване на метаболизма във вашето тяло, което не само спомага за отслабването, но и допринася за по – нататъшното управление на теглото.

  Също така, хлорогенна киселина е в състояние да намали ефективността на ензим, който превръща мастните депа в черния дроб в глюкоза, което спомага за по-малко натрупване на излишни мазнини. Екстрактът от зърна на зелено кафе е и мощен антиоксидант. Ето защо, приема на продукта OstroVit Green Coffee ще защити клетките и органите от въздействието на вредните свободни радикали. Както можете да видите, има много причини да изберете този продукт. OstroVit Green Coffee е най – добрият източник на хлорогенова киселина и е в състояние да Ви осигури всички ползи от това уникално съединение.

  Засилва максимално метаболизма
  Ефективно намалява теглото
  Нормализира нивата на кръвната захар
  Потиска и контролира апетита
  Намалява лошия холестерол
  Осигурява антиоксидантна защита

  Начин на приемане:
  Приемайте OstroVit Green Coffee по едн доза 2 пъти дневно с вода, по време на хранене.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 31.03.2023 г. или до изчерпване на количествата