Навигация
Кошница

OstroVit Glutamine Powder 300 гр. 60 Дози Портокал

OstroVit Glutamine Powder 300 гр. 60 Дози Портокал
-20 %
OstroVit Glutamine Powder 300 гр. 60 Дози Портокал
  22,36 лв.
  27,95 лв.
  Купи
  OstroVit Glutamine представлява аминокиселинна хранителна добавка със 100% съдържание на глутамин, която стимулира растежа на чиста мускулна маса, оказва подкрепа при възстановяването и насърчава имунната система.

  OstroVit Glutamine съдържа есенциалната аминокиселина глутамин, която има ключова роля за правилното изпълнение на множество жизненоважни функции в човешкия организъм. Глутамин е съдържа в най-голямо количество в кръвта и мускулната тъкан, подобрява синтеза на хормон на растежа и насърчава метаболизма на протеините. Тази аминокиселина е позната като „кралят на аминокиселините”, укрепва здравето на мускулната тъкан и елиминира риска от загуба на мускулна маса след високоинтензивни тренировки. Също така, глутамин повишава издръжливостта и оказва подкрепа в процесите на възстановяане.

  OstroVit Glutamine стимулира имунната система, намалява риска от поява на травми и контузии и има благоприятно действие върху стомашно-чревния тракт. Глутамин предпазва от развитие на различни заболявания, оказва подкрепа при симптоми на физически и психически стрес и контролира здравословния киселинен баланс в организма. Освен това, тази аминокиселина има силно антиокатаболно действие и подобрява хормоналния баланс.

  Осигурява антикатаболна защита
  Повишава анаболните процеси
  Увеличава а производството на хормона на растежа
  Повишава издържливостта и силата
  Подобрява процеса на възстановяване
  Стимулира имунната система

  Начин на приемане:
  Сместе OstroVit Glutamine една доза с 250-300 мл. вода и приемайте 1-3 пъти дневно.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 31.03.2023 г. или до изчерпване на количествата