Навигация
Кошница

OstroVit Glutamine Powder 500 гр. 100 Дози Портокал

OstroVit Glutamine Powder 500 гр. 100 Дози Портокал
OstroVit Glutamine Powder 500 гр. 100 Дози Портокал
  43,95 лв.
  Купи
  OstroVit Glutamine представлява аминокиселинна хранителна добавка със 100% съдържание на глутамин, която стимулира растежа на чиста мускулна маса, оказва подкрепа при възстановяването и насърчава имунната система.

  OstroVit Glutamine съдържа есенциалната аминокиселина глутамин, която има ключова роля за правилното изпълнение на множество жизненоважни функции в човешкия организъм. Глутамин е съдържа в най-голямо количество в кръвта и мускулната тъкан, подобрява синтеза на хормон на растежа и насърчава метаболизма на протеините. Тази аминокиселина е позната като „кралят на аминокиселините”, укрепва здравето на мускулната тъкан и елиминира риска от загуба на мускулна маса след високоинтензивни тренировки. Също така, глутамин повишава издръжливостта и оказва подкрепа в процесите на възстановяане.

  OstroVit Glutamine стимулира имунната система, намалява риска от поява на травми и контузии и има благоприятно действие върху стомашно-чревния тракт. Глутамин предпазва от развитие на различни заболявания, оказва подкрепа при симптоми на физически и психически стрес и контролира здравословния киселинен баланс в организма. Освен това, тази аминокиселина има силно антиокатаболно действие и подобрява хормоналния баланс.

  Осигурява антикатаболна защита
  Повишава анаболните процеси
  Увеличава а производството на хормона на растежа
  Повишава издържливостта и силата
  Подобрява процеса на възстановяване
  Стимулира имунната система

  Начин на приемане:
  Сместе OstroVit Glutamine една доза с 250-300 мл. вода и приемайте 1-3 пъти дневно.