Навигация
Кошница

OstroVit Glucose System Aid 90 капсули 30 Дози

OstroVit Glucose System Aid e висококачествената хранителна добавка, която съдържа комплекс от съставки, подпомагащи правилното функциониране на метаболизма на глюкозата и инсулина.

OstroVit Pharma е ново подразделение на OstroVit и предлага специална гама от продукти, която е създадена конкретно, за да посрещне нуждите на аптеките и на клиентите свикнали да получават максимално качество. Тази серия от продукти се предлага само и единствено в стъклени опаковки.
Продуктът съдържа вещества като:

Екстракт от берберис - има благоприятен ефект при намаляване на телесното тегло. Той помага да се увеличи активността на адипонектин (хормон, секретиран от мастната тъкан, който играе роля за подобряване на инсулиновата чувствителност). Чрез регулиране на гликемията, а също и чрез въздействие върху хормоните, които са секретиран от мастна тъкан. Освен това берберинът също има ефект върху паметта. Може да се използва като средство за подобряване на когнитивните функции и запаметяване, главно чрез въздействие върху холинергичните пътища.

Цейлонската канела е една от най-известните подправки в света. В допълнение към своите високо ценени органолептични стойности, тя може да модифицира инсулиновите рецептори, подобрявайки проникването на глюкозата в клетката и способността да поддържа гликогенезата.

Алфа-липоевата киселина е митохондриално химично съединение от групата на карбоксилните киселини, което ангажира и насърчава енергийния метаболизъм в човешкото тяло. Доскоро се смяташе за витамин, тъй като се приемаше, че може да се получи само екзогенно. ALA може да поддържа скоростта на нашия метаболизъм, което ясно доказва, че е и отлично средство за отслабване. Добавката също има хелатиращи свойства (свързва тежки метали), т.е.помага на тялото да се отърве от нежеланите токсини и други опасни вещества.

Екстрактът от бяла черница е известен предимно със свойствата на регулиране на метаболизма на глюкозата и инсулина, поради съдържанието си на веществото 1-DNJ (1-дезоксиноджиримицин). Също така може да намали повишаването на кръвната захар след хранене, затова се препоръчва за диабетици и хора, които искат да свалят излишните килограми. Освен това бялата черница е ефективно растение, което действа като антиоксидант върху тялото. Антиоксидантите са съединения, които "се борят" срещу свободните радикали.

Сминдухът може да подобри инсулиновите функции, влияейки върху регулирането на нивата на кръвната захар, което е истинско удоволствие за диабетици и хората с инсулинова резистентност. Сминдухът регулира контрола на апетита, намалява нивото на триглицеридите и LDL липопротеините с ниска плътност.

Хромът е основен микроелемент в нашата диета. Може да се намери по-специално в зърнени храни. Хромът може да бъде оценен като „златна среда“ за отслабване. Той помага в борбата с вълчия апетит, помага за регулиране на нивата на глюкозата в кръвта и дори насърчава липолизата, която е ключът към здравата, слаба и добре поддържана фигура, за която си струва да се погрижите. Хромът се препоръчва и за спортисти, като се има предвид факта, че той може да помогне за поддържане на мускулната маса и дори да подпомогне за нейното увеличаването.

Витамин В6 изпълнява и поддържа множеството от физиологични функции и е от съществено значение за правилното функциониране на всички органи в тялото ни.

Витамин В12 (цианокобаламин) - допринася за поддържането на енергийния метаболизъм и функционирането на нервната система. Също така поддържа метаболизма на хомоцистеина. Този витамин играе важна роля в процеса на клетъчно делене.

Витамин С - помага в производството на колаген, за да осигури правилното функциониране на кръвоносните съдове, костите, хрущялите, венците, кожата и зъбите. Освен това допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм и функционирането на нервната и имунната системи.

Ползите от OstroVit Glucose System Aid биват:

• Помага за поддържане на правилния метаболизъм на макронутриентите;
• Поддържа гликемичен контрол след хранене;
• Може да подпомогне за редуцирането на мастната тъкан;
• Регулира нивата на кръвната захар;
• Поддържа липолизата;
• Оказва благоприятен ефект върху контрола на апетита;
• Предпазва организма от свободните радикали;


Начин на употреба: приемайте по 1 доза = 3 капсули от OstroVit Glucose System Aid за предпочитане с храна.

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.06.2024 г. или до изчерпване на количествата