Навигация
Кошница

OstroVit Freak Fighter / Pre-Workout 500 гр. 25 Дози Тропически пунш

OstroVit Freak Fighter / Pre-Workout 500 гр. 25 Дози Тропически пунш
-20 %
OstroVit Freak Fighter / Pre-Workout 500 гр. 25 Дози Тропически пунш
  41,56 лв.
  51,95 лв.
  Купи
  OstroVit Freak Fighter / Pre-Workout е интересна и различна предтренировъчна формула, която осигурява по-добро напомпване, повишава фокуса и ще подобри предпазването и възстановяването на мускулатурата.

  Продуктът съдържа вещества като: /и др.

  Цитрулин малатът е прекурсор на аргинина и се използва за повишаване на азотния оксид. Също така увеличава прага на „отказ“ на мускулите, като поддържа и осигурява по-дълго напомпване.

  BCAA (branched amino acids) са незаменими аминокиселини за организма ни, защото не може да ги синтезира. Основно си ги набавяме чрез храната и под формата на хранителни добавки. Тези аминокиселини са Левцин, Изо-левцин и Валин. Те ускоряват и подобряват възстановителните процеси в организма след тежки физически натоварвания. Предпазват мускулатурата от наранявания и съставляват над 30% от мускулите ни.

  Тауринът е аминокиселина, която се намира в мозъка, сърцето, бъбреците и мускулната тъкан. Въпреки малкото си количество, той играе много важна роля за правилното функциониране на тези органи. Освен това действа като невротрансмитер в мозъка, стабилизатор на клетъчните мембрани и улеснява транспортирането на йони като калий, натрий, магнезий и калций.

  Ацетил л-карнитинът се получава, когато л-карнитинът се свърже с отдадената ацетилна група от Ацетил-Коензим A (Acetyl-CoA). Ацетил л-карнитинът превъзхожда нормалния л-карнитин по отношение на качество и усвоимост. Той ще Ви помогне да изгорите излишните мазнини, като ги използвате под формата на енергия.

  Тирозинът е важна аминокиселина за здравето и правилното функциониране на щитовидната жлеза. Освен това влияе добре върху нервната система и подобрява настроението.

  Бета-аланинът е аминокиселина използвана от организма за създаване на ди пептид, наречен карнозин. Карнозинът действа, като буфер, защото влияе върху киселинността на мускулната тъкан и я понижава. По-високите му количества намаляват усещането за умора, понеже млечната киселина се инхибира.

  Екстрактът от Женшен помага в борбата със стреса при психически и физически натоварвания. Укрепва имунната система и благоприятства концентрацията. Има тонизиращ ефект и повишава работоспособността.

  Холинът има ключова роля за нормалното функциониране на мозъка и благоприятства метаболизма на мастните киселини в черния дроб. Освен това действа благоприятно върху нервната система и има силно детоксикиращо действие. В допълнение повишава енергията и подобрява концентрацията и паметта.

  Теанинът е аминокиселина подобна по структура на GABA невротрансмитерите и глутамата, благодарение на които преминава през кръвно-мозъчната бариера. Той бива релаксиращ агент, който притежава свойството да понижи чувството на стрес и да подобри вниманието и концентрацията. Освен това може да подпомогне загубата на тегло.

  Триптофанът е предшественик на серотонин, невротрансмитер необходим за регулиране на апетита, съня, настроението и дори болката. Той е отговорен и за коагулацията на тромбоцитите. Триптофанът е естествено успокоително. Помага в борбата с безсънните нощи, чрез процесите на синтез на мелатонин.

  Продуктът съдържа минерален бленд от електролити, които бързо изразходваме по време на тежките си тренировки. Както има и добавен B комплекс, които да допринесат за качеството на тренировката и да подобрят резултатите ни!


  Ползите от OstroVit Freak Fighter / Pre-Workout биват:

  • По-добро напомпване;
  • Повече сила;
  • Повече издръжливост;
  • По-добър фокус;
  • Спомага за покачването на мускулна маса;
  • Подобрява резултати;
  • Предпазва мускулатурата;
  • Комбинира вещества, които образуват синергичен ефект и въздействат положително върху качеството на тренировката;


  Начин на употреба: разредете (1 доза = 20 гр) от OstroVit Freak Fighter / Pre-Workout, около 20-30 минути преди тренировка в 100-150 мл вода.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 31.03.2023 г. или до изчерпване на количествата