Навигация
Кошница

FLEX CODE Premium / ФЛЕКС КОД ПРЕМИУМ за здрави стави сироп 500 мл

ФЛЕКС КОД ПРЕМИУМ сироп 500 мл  ХЕРБА МЕДИКА

Предназначение: при скованост, болки в ставите, изкълчвания и травми. Подпомага процеса на възстановяване при ставни заболявания, като псориатичен, ревматоиден артрит и други. Може да се приема профилактично, от възрастни хора и активно спортуващи.

Хранителната добавка за стави Flex Code Premium е нова, усъвършенствана формула на познатия вече Flex Code. В състава й е включен изцяло натурален, хидролизиран колаген тип II. Продуктът подкрепя максимално дейността на хрущялите. Спомага за пълноценно усвояване на хранителните вещества, поддържащи еластичността и издръжливостта на ставите и сухожилията. Поради високото съдържание на висококачествена хиалуронова киселина и натурален Колаген тип II, Флекс Код Премиум действа благоприятно и върху състоянието на кожата. Подпомага здравето на опорно-двигателния апарат, благодарение на  отлично балансираната комбинация от активни съставки, заради която може да се каже, че това е продуктът с най-ефективно действие на пазара. За производството му е използван натурален подсладител стевия.
Хранителната добавка успешно комбинира 3 основни предимства - течна форма, осигуряваща оптимална усвояемост, високи дневни дози на основните съставки и най-важното - хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло с оптимална усвояемост и висок терапевтичен индекс.

Защо да изберете FLEX CODE PREMIUM®?

  1. Благодарение на течната си форма, при перорален прием максимално добре се усвоява от организма. Ето защо Флекс Код Премиум е уникален в сегмента "Ставни препарати”.
  2. Максимално ефективен продукт, в който активните вещества са с висока концентрация и силен синергичен ефект.
  3. Единственият продукт на пазара, в чийто състав има нискомолекулна хиалуронова киселина с тегло 50 kDa. Освен, че се приема перорално, тя е и с най-висока дневна доза - 90 мг, което е гаранция за максимално бързо ефектно действие върху Вашите стави.

Хранителна стойност:

Съставки 

Количество на основни
вещества
за дневна доза

10 ml 20 ml
Глюкозамин Сулфат  750 mg 1500 mg

МСМ
(Метилсулфонил
метан) 

750 mg   1500 mg

Хондроитин Сулфат,
добит от хрущял
от акула 

 600 mg 1200 mg 
Хидролизиран Колаген тип II  100 mg200 mg 
Хиалуронова киселина  45 mg  90 mg  
Енергийна стойност 

14,50 Kcal/
61,64 KJ  

29,01 Kcal/
123,28 KJ

Протеини 0,08 g  0,16 g 
Въглехидрати  3,45 g  6,9 g 
Мазнини 0,005 g 0,01 g

Помощни вещества: подсладители - стевиолгликозиди, сукралоза, концентриран натурален сок от касис, концентриран натурален лимонов сок, лимонена киселина (киселинен регулатор), калиев сорбат (консервант), вода.

Не съдържа пшеница, царевица, глутен, млечни продукти или дрожди.

Прием: два пъти на ден по време на хранене приемайте по 10 мл, разтворени в чаша вода (250 мл).

Поддържащ прием: по 10 ml на ден, разтворени в 250 ml вода с храна. Използвайте 3 месеца за оптимален ефект.

Противопоказания: Да не се използва от бременни, кърмещи жени и от деца под 6 години. Не приемайте, ако имате непоносимост към някоя от активните съставки.

Странични ефекти: не са установени.

Продуктът не е лекарство, а хранителна добавка. Не употребявайте като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте ПДП (препоръчителен дневен прием).

Съхранение: на хладно и сухо място, без достъп на деца. След отваряне, съхранявайте при температура 5-10 градуса. Използвайте в рамките на 2 месеца.

Опаковка: 500 мл (25-50 дневни дози).

Производител: PlantaPol, Испания.
Вносител: Хербамедика ООД.