Навигация
Кошница

Fleurance Nature Рол-он дезодорант с лимон и върбинка 50 мл

Рол-онът с аромат на лимонова вербена е отлична грижа за кожата на мишниците. Продуктът ефективно елиминира лошите миризми, осигурявайки дълготрайно усещане за свежест и чистота. Действието му се забелязва след всяка следваща употреба. Нежната му формула е подходяща за използване дори от хора с много чувствителна кожа, тъй като в състава му не присъстват алуминиеви соли. Дезодорантът не оставя бели следи по дрехите.

 

Ефекти от използването на дезодоранта с вербена

  • Продуктът осигурява незабавно усещане за свежест и хидратация;
  • Ароматизира приятно кожата;
  • Овлажнява и осигурява усещане за комфорт и защита;
  • Подходящ е за всеки тип кожа, дори деликатната;
  • Предотвратява неприятните миризми за дълъг период от време;
  • Не оставя бели следи по дрехите, тъй като формулата му попива бързо и сигурно;
  • В състава на рол-она не присъстват добавени алуминиеви соли, което превръща продукта в по-безопасен и достъпен за използване;

 

Описание и основни свойства на дезодоранта с върбинка

Изпотяването е физиологичен процес, целящ регулирането на оптималната телесна температура, елиминирането на токсините и защитата на кожата. Изпотяването се случва, когато телесната температура на тялото значително се повиши. Това се случва, благодарение на няколко фактора, като например топлина, физическо натоварване, стрес, притеснение и други. Честото използване на дезодорант, има способността да елиминира неприятните миризми, но повечето продукти нямат дълготраен и сигурен ефект. Освен това, не защитават нежната и деликатна кожа. Дезодорантът против изпотяване с лимон и върбинка е продукт, който гарантира ефективната защита срещу неприятни миризми в продължение на 24 часа. Формулата е без добавени алуминиеви соли. Това е плюс, тъй като те блокират порите и по този начин изпотяването се нарушава. Продуктът за мишници е създаден от почти 100% съставки от естествен произход, като около 30 % от тях са от биологично земеделие. Добавеният триетил цитрат, също е с естествен произход. Той ефективно предотвратява изпотяването и появата на лоши миризми, ограничавайки развитието на бактериите, отговорни за тях. Рол-онът изсъхва бързо и сигурно, без да оставя след себе си мазни, бели или лепкави следи. По този начин предпазва дрехите от захабяване и износване. Плюс на продукта е, че не е тестван върху животни.

 

ВЪРБИНКА

Лимонената вербена е храст, характеризиращ се със своя приятен и свеж аромат на лимон. При втриване на нейните листа между пръстите, растението отделя този интересен аромат, който носи усещане за свежест и чистота. Върбинката съдържа набор от съединения, които осигуряват антибактериални и противогъбични свойства. Благодарение на този състав, растението потиска растежа и развитието на бактериите, които са основния и най-важен фактор за появата на лошите миризми. Смята се, че лимоновата вербена успокоява раздразнената, суха и зачервена кожа. Подхранва я нежно и в дълбочина. Поради този факт, продуктът е подходящ дори за хора с много деликатна кожа.

Съставки: Вода, алкохол** денат, триетил цитрат, глицерин, лаутил глюкозид, полиглицерил-2 диполихидроксистеарат, ксантова гума, масло от лимонови кори*, масло от Лицеа (Litsea cubeba)*, екстракт от акациева гума, сок от листа на Алое на прах*, натриев фитат, лимонена киселина, натриев капроил/лауроил лактилат, калиев сорбат, лимонен, цитрал, линалол, гераниол.

*Органични съставки.

**Обработени с помощта на органични съставки.

Не съдържа: Алуминиеви соли.

Забележка: Само за външна употреба. Не се препоръчва за бременни или кърмещи жени, както и за деца. Използвайте в рамките на 12 месеца след отваряне.

Начин на употреба: Нанесете върху чисти и сухи подмишници преди обличане.

Съхранение: На стайна температура, далеч от пряка слънчева светлина. На място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Fleurance Nature, Франция