Навигация
Кошница

Fleurance Nature Probioboost Пробиотик за добра интимна флора 30 капсули

Fleurance Nature Probioboost Пробиотик за добра интимна флора 30 капсули
-15 %
Fleurance Nature Probioboost Пробиотик за добра интимна флора 30 капсули
  31,55 лв.
  37,12 лв.
  Купи

  Поддържа нормално вагинално здраве и намалява риска от повтарящи се вагинални инфекции

  Сърбеж, парене, зачервяване на влагалището? Всяка втора жена, поне веднъж в живота си се е сблъсквала с неприятните гъбични и бактериални вагинални инфекции. Пробиотиците могат да се окажат дълго търсеното решение на проблема.

  Probioboost® flore intime е висококачествена хранителна добавка, създадена специално за поддържане на вагиналната и стомашно-чревна микрофлора, както и укрепване здравето на вагиналната лигавица. Помага за възстановяване на балансираното рН и допринася за намаляване на риска от инфектиране с патогенни микроорганизми.

  Този продукт, предназначен за интимния комфорт на жените, осигурява 3 милиарда пробиотици на ден. Той се използва орално, така че не изисква вагинално въвеждане, което го прави много по-удобен за употреба.

  Полезни ефекти от употребата на Probioboost Интимна флора

  • Поддържа нормална влагалищна лигавица;
  • Предотвратява повтаряща се бактериална вагиноза, придружена със симптоми като сърбеж, вагинално течение, неприятна миризма и др.;
  • Предотвратява повтарящи се гъбични инфекции, които могат да причинят болезнено уриниране, смъдене, вагинално парене, вагинално течение с неприятна миризма и др.;
  • Подкрепя здравето на пикочните пътища;
  • Помага за балансиране на вагиналната флора и рН на влагалището;
  • Подкрепя нормалната функция на стомашно-чревния тракт;
  • Укрепва имунната система;
  • Използва се перорално, не изисква вагинално въвеждане, което го прави много по-удобен.

  Как въздействат пробиотиците върху вагиналното здраве?

  Пробиотиците са вид бактерии и дрожди, които имат изключително полезно въздействие върху човешкото тяло. Основно въздействат върху храносмилателната и имунна системи, както и върху вагиналния микробиом. Една от най-честите инфекции е бактериалната вагиноза и пробиотиците доказано помагат срещу прогресията на тази инфекция.

  Ключовите роли, които тези приятелски бактерии имат, включват балансиране на вагиналната флора (дрожди и бактерии) и поддържане на здравословно рН във влагалището, като и двете се борят с развитието на инфекции.

  • Lactobacillus crispatus

  Lactobacillus crispatus е бактерия, открита за първи път от Brygoo и Aladame през 1953 г. Действието й е свързано най-вече с поддържането на вагиналното здраве.

  Lactobacillus crispatus има способността да произвежда голямо количество млечна киселина и така осигурява необходимата киселинност във влагалището. По този начин тази бактерия предпазва вагината ви от инфекции или патогенни бактерии и гъбички.

  Благодарение на съдържащите се в нея специфични молекули, тази бактерия има способността да действа като естествен антибиотик върху възпалителните процеси.

  • Lactobacillus rhamnosus

  Lactobacillus rhamnosus представлява пръчковидна, грам-положителна анаеробна бактерия. Нейното присъствие във влагалището е от ключово значение – тя играе особено важна роля за вагиналното здраве на жената, тъй като предотвратява размножаването на патогени. Насърчава полезната микрофлора във влагалището, поддържа киселинно рН и възпира патогенните да се установят там.

  • Lactobacillus salivarius

  Lactobacillus salivarius е грам-положителна бактерия, която се среща естествено в устната кухина, червата и вагината. Подобрява чревната микрофлора в борбата с чревни заболявания, възстановява вагиналния микробиом и насърчава благосъстоянието.

  Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:NRV%*

  Витамин В3

  6 mg6 mg37 %

  Пробиотична смес:

  Lactobacillus crispatus

  1 млрд. CFU1 млрд. CFU**

  Lactobacillus salivarius

  1 млрд. CFU1 млрд. CFU**

  Lactobacillus rhamnosus

  1 млрд. CFU1 млрд. CFU**


  Акациева гума, капсула от растителен произход (хидрокси пропил метил целулоза), пробиотична смес, Витамин В3.  /CFU-жизнено способни бактерии/

  Приложение: Допринася за поддържане на нормална вагинална микрофлора при жените.

  Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Не се препоръчва за деца под 16 годишна възраст.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 капсула дневно, за предпочитане по време на закуска с голяма чаша вода.  

  Съхранение: Да се съхранява в хладилник. На място, недостъпно за деца.

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Fleurance Nature, Франция

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 30.06.2024 г. или до изчерпване на количествата