Навигация
Кошница

Fleurance Nature Пчелно Млечице + Пчелен мед 10 ампули

Fleurance Nature Пчелно Млечице + Пчелен мед 10 ампули
Fleurance Nature Пчелно Млечице + Пчелен мед 10 ампули
  22,53 лв.
  Купи

  Естествен имунен и енергиен бустер

  Пчелното млечице е изключителна суперхрана, призната със своите естествено съдържащи се витамини, минерали и аминокиселини. То подпомага антиоксидантната активност, синтеза на колаген, както и енергийния метаболизъм и функцията на имунната система. Идеално за профилактичен прием, за укрепване на имунитета, при смяната на сезоните.

  Пчелното млечице е било използвано от човека през вековете, заради забележителните си здравословни и подмладяващи свойства. Счита се, че този „супер еликсир“ насърчава дълголетието, плодовитостта и младостта.

  Organic royal jelly – качествено пчелно млечице от Fleurance Nature

  • Концентрирано пчелно млечице: 1500 мг във всеки флакон.
  • Пчелите, които произвеждат пчелно млечице, влагано в продуктите на френската компания Fleurance Nature, се отглеждат в естественото си диво местообитание и събират храната си от цветя в 100% органични полета. Това гарантира продукт с безупречно качество, получен по екологичен начин.
  • Пчелното млечице, на Fleurance Nature, е сертифицирано органично от Ecocert. Този официален орган извършва редовни проверки, за да гарантира спазването на спецификациите за биологично производство.
  • С добавен чист пчелен мед за още повече ползи и фантастичен вкус.
  • Без консерванти и изкуствени добавки.
  • В иновативни стъклени ампули, което гарантират запазване на всички ценни съставки.

  Пчелното млечице – извор на младостта и красотата

  Пчелното млечице, известно още като пчелно мляко, е продуктът, секретиран от жлезите на пчелите-работнички (между 4-ия и 5-ия ден от тяхното съществуване). Тази желевидна маса се използва за храненето на пчелни ларви и възрастни пчели майки. Това е единствената храна, с която се храни царицата-майка.

  Пчелното млечице е добър източник на витамин В5 и други витамини от група В, биотин, инозитол, фолиева киселина, нуклеинови киселини, гама глобулин и 17 различни аминокиселини, включително осемте незаменими аминокиселини, които човешкото тяло не може да произведе. Съдържа също калий, магнезий, калций, мед, сяра, цинк, желязо и манган.

  Топ ползи за здравето

  • Повишава имунитета

  Пчелното млечице оказва мощен стимулиращ ефект върху имунната система. Съдържа две важни вещества, които засягат имунната система: гама глобулин и 10-хидроксидеканова киселина (l0-HDA). В комбинация, тези две вещества, правят пчелното млечице ефективно за изграждане на силна имунна система. Освен това, пчелното млечице може да помогне за облекчаване на сезонните алергични симптоми.

  • Поддържа когнитивната функция

  Пчелното млечице е истинска „храна за мозъка“, тъй като съдържа антиоксиданти, които могат да защитят мастните киселини в мозъка, а също е и естествен източник на ацетилхолин –невротрансмитер, който регулира паметта и предава съобщения от клетка на клетка. Оптималните нива на този невротрансмитер в мозъка могат да бъдат свързани с подобрена памет и когнитивна функция.

  • Подпомага женската плодовитост

  Пчелното млечице може да помогне за повишаване на плодовитостта на жената чрез подобряване на качеството на нейните яйцеклетки, респ. на цялостното репродуктивно здраве.

  • Рвгулира нивата на кръвната захар и холестерола

  Пчелното млечице понижава кръвната захар, холестерола и възпалението. Той може да намали реабсорбцията на холестерола в храносмилателния тракт и да увеличи екскрецията му в жлъчката, като по този начин поддържа неговите нормални нива. Антиоксидантните му ефекти пък, защитават срещу инсулинова резистентност, възпалителни процеси и оксидативен стрес.

  • Подобрява либидото

  Пчелното млечице може да ограничи сексуалната дисфункция, насърчава положителното настроение и намалява стреса.

  Съставки:В 1 ампула:Дн. доза:
  Пчелно млечице1500 mg1500 mg
  Мед1500 mg1500 mg


   Вода, пчелно млечице*, мед*, акациеви влакна*.

  *Съставки от биологично земеделие.

  Съдържа: Мед.

  Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

  Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Подходящо за възрастни и деца над 6 години.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни и деца над 6 г.: По 1 ампула сутрин, разредена в чаша вода. Разбъркайте добре, преди употреба.

  Съхранение: На стайна температура, далеч от пряка слънчева светлина. На място, недостъпно за деца.

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Fleurance Nature, Франция