Навигация
Кошница

Fleurance Nature Бирена мая 50 капсули

Fleurance Nature Бирена мая 50 капсули
-15 %

Бирената мая е изключително средство, подобряващо здравето на косата, кожата и ноктите. Богата е на витамини, аминокиселини, микроелементи и минерали, създадени от природата. Продуктът е обогатен с елемента селен, както и с витамин Е. Хранителната добавка, подсилва защитните сили на организма, насърчава нормалното функциониране на метаболизма и оптимизира храносмилателната дейност.

 

Ефекти от приема на добавката с бирена мая

  • Активира защитните сили на организма – Хранителната добавка, стимулира имунната система, активирайки имунните клетки. Те започват да се борят с възпалителните процеси, случващи се в тялото. Маята заедно с добавеният витамин Е, осигуряват антиоксидантно действие, като по този начин предотвратява преждевременното клетъчно стареене. Така защитава от отключването на редица хронични заболявания, свързани с увреждането на ДНК.
  • Подобрява дейността на храносмилателната система – Бирената мая оптимизира метаболитните процеси, случващи се в организма. Тя повишава апетита и се бори с „лошия“ холестерол в кръвта. Способства пълноценното усвояване на хранителните вещества и поддържа липидния профил в норма. Елиминира болката, подуването и газовете в корема. Насърчава чернодробната функция и предпазва чернодробните клетки (хепатоцитите) от увреждане. Пречиства и детоксикира тялото, подпомагайки извеждането на токсините от черния дроб. Добавката е ефективна при недостиг на витамини и минерали.
  • Подхранва косата, кожа и ноктите – Хранителната добавка забавя първите признаци на стареене на кожата. Намалява мимическите линии и бръчки. Прави кожата мека и еластична и забързва нейната регенерация. Бирената мая облекчава кожните раздразнения, благодарение на своите антибактериални и противовъзпалителни свойства. Освен това, оказва седативно действие върху скалпа. Маята подхранва и заздравява косъма, правейки косата мека и бляскава. Предотвратява сърбежа, лющенето и дразненето на скалпа, елиминирайки пърхота. Като допълнение, защитава нокътната плочка от нацепване и прави нейната повърхност гладка.

 

Описание и основни свойства на добавката с бирена мая

Бирената мая е вид едноклетъчна гъба (Saccharomyces cerevisiae), участваща активно в процеса на ферментация. Тя превръща захарите в алкохол и въглероден диоксид. Маята е добита от органични пивоварни, като това осигурява активни дрождеви клетки. Добавката запазва ценните си съставки в естествената им форма. Тя е обогатена с елемента селен, както и с витамин Е. Съдържа и нужни за организма вещества като мед, калий, желязо, йод, калций, аминокиселини, минерали и витамини.

Бирената мая, спомага за поддържане красотата на косата, ноктите и кожата. Освен това, тя подсилва защитните сили на организма и му доставя вещества, необходими за неговото пълноценно му съществуване. Предпазва храносмилателната система от увреждане, редуцира високите нива на холестерол в кръвта и поддържа липидния профил в норма. Насърчава храносмилателния процес, благодарене на богатото съдържание на фибри в състава си. Подобрява усвояването на хранителните вещества. Предпазва черния дроб от увреждане и детоксикира тялото. Стимулира функциите на имунната система, активирайки нейните защитни сили. Добавката е известна най-вече със способността си да оказва положително влияние върху косата, кожата и ноктите.

Бирената мая е обогатена със селен, който е мощен антиоксидант и имуномодулатор. Той ефективно забавя процесите на стареене на клетките. Освен селен, добавката съдържа и витамин Е, който взема активно участие в поддържането на кожата, косата и ноктите. Той също се бори с оксидативния стрес, защитавайки клетките на тялото.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:

Бирена мая

222 mg444 mg

Бирена мая със Селен

12,5 mg25 mg


Бирена мая, капсула от растителен произход (хидроксипропилметилцелулоза), бирена мая, обогатена със селен, витамин Е, антислепващ агент (магнезиев стеарат).

Подходящо за вегетарианци/вегани.  

Приложение: Подпомага нормалното състояние на организма.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта : По 2 капсули дневно, 1 сутрин и 1 вечер преди хранене.

Съхранение: На стайна температура, далеч от пряка слънчева светлина. На място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител:  Fleurance Nature, Франция

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.06.2024 г. или до изчерпване на количествата