Навигация
Кошница

Fleurance Nature Ешолция Плюс 30 таблетки

Успокоява ума и тялото, позволява да се отпуснете и да намерите вътрешно спокойствие

Eschscholzia Plus е релаксираща хранителна добавка, с концентриран екстракт от Калифорнийски мак и гарантирано съдържание на калифорнидин от 0,6%. Специално формулирана за подпомагане на физическата релаксация, като помага за облекчаване на напрежението и насърчаване на чувството на спокойствие в тялото. Възстановява усещането за спокойствие и благополучие. Помага за подобряване на качеството на естествения сън, в случай на затруднено заспиване, безсъние или кошмари. Всичко това, без да създава зависимост.

Калифорнийският мак е много полезен за повлияване на нервно напрежение, тревожност, проблеми със съня и дори нощно напикаване, поради способността на растението да помогне за нормализиране на нервната функция.

Ползи от приема на Eschscholzia Plus от Fleurance Nature

  • Допринася за оптимална релаксация;
  • Подобрява качеството на съня като нормализира фазите;
  • Отпуска мускулите;
  • Регулира сърдечната дейност;
  • Помага за справяне със стреса и тревожността;
  • Осигурява добро настроение;
  • Подкрепа в терапията на нощно напикаване;
  • Има болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект.

Произход и състав на Калифорнийски мак

Калифорнийският мак (Eschscholzia californica) е едногодишно растение от семейство Papaveraceae. Въпреки, че произхожда от САЩ (Калифорния), може да се открие и във Франция, Австралия и Чили.

Калифорнийският мак, известен също като златен мак, има седативни, аналгетични и спазмолитични свойства.

Учените смятат, че основните активни съставки в калифорнийския мак са изохинолинови алкалоиди и че те стоят зад лечебните свойства на растението.

Експерименталните доказателства допълнително показват, че някои от вторичните медицински ползи от калифорнийския мак могат да се крият в други алкалоидни съединения, като калифорнидин и ешолцин, които са кръстени на растението.

Полезни свойства на Eschscholzia Californica Papaveraceae

Най-специалното признание на Калифорнийския мак е употребата му като аналгетик и спазмолитик, което го прави полезен за облекчаване на симптомите на болки в ставите, мускулите и нервите.

Това удивително растение има нежни седативни ефекти - предизвиква релаксация и да успокоява нервната система. Калифорнийският мак регулира нервната система, засягайки неврорецепторите и ензимната активност в мозъка. Най-често се използва при лечение на тревожност, безсъние, инконтиненция и нервно напрежение.

Също така е установено, че намалява ефектите на хиперактивност и дефицит на вниманието, и увеличава умствената и паметовата концентрация при по-възрастни хора. Също така може да помогне за потискане на лактацията при жени, които са кърмили или наскоро са родили и не планират да кърмят.

Съставки:В 1 табл.:Дн. доза:
Екстракт от Ешолция
Еквивалентен на 960 mg сушена билка
3.6 mg7.2 mg


Екстракт от Ешолция (Eschscholtzia californica), магнезиев карбонат, влакна от акациева гума*, оризов сироп*, слънчогледово олио*.

*Съставки от биологично земеделие.

Подходящо за вегетарианци/вегани.  

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на нервната система.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от деца под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 сутрин и 1 вечер, след хранене, с обилно количество вода.

Съхранение: На стайна температура, далеч от пряка слънчева светлина. На място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Fleurance Nature, Франция

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.06.2024 г. или до изчерпване на количествата