Навигация
Кошница

Flebaven / Флебавен при разширени вени 1000 мг 30 таблетки

Flebaven / Флебавен при разширени вени 1000 мг 30 таблетки
-40 %

Flebaven / Флебавен съдържа активни вещества, които повлияват дейността на вените и защитават вените; те увеличават тонуса на вените и устойчивостта на капилярите. Намалява появата на оток и има противовъзпалителни ефекти.

Диосмин принадлежи към група вещества, наречени биофлавоноиди и се използва за стабилизиране на капилярите.

Показан е при възрастни за лечение на признаци и симптоми на хронична венозна болест, като болка, усещане за тежест, умора на краката, неспокойни крака, нощни крампи, оток и трофични промени. Той е показан и за лечение на симптоми, свързани с остра хемороидална криза като болка, кървене и подуване в аналната област.

Ако приемате продукта за лечението на симптоми на хронична венозна болест и след 6 седмици не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.

Ако го приемате за лечението на симптоми на остра хемороидална криза и след 7 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ.

 

Състав (в 1 таблетка):

Микронизиран диосмин (diosmin): 1000 mg

Помощни вещества) са: поливинилов алкохол, кроскармелоза натрий и магнезив стеарат.

 

Препоръчителна дозировка:

Хронична венозна болест

Препоръчителната дневна доза е 1 таблетка Flebaven / Флебавен.

Трябва да приемате това лекарство най-малко 4 до 5 седмици, преди да настъпи очакваното подобрение. Ако след 6-седмично лечение симптомите на Вашето заболяване се влошат или не се подобрят, консултирайте се с Вашия лекар.

Самолечението без консултация с лекар може да продължи за период от 3 месеца. Въпреки това, можете да продължите приема за по-дълъг период от време, ако Вашият лекар прецени, че не се нуждаете от друго специфично лечение.

Остра хемороидална криза

Препоръчителната дневна доза през първите 4 дни на лечението е 3 таблетки.

През следващите 3 дни препоръчителната дневна доза е 2 таблетки. След това препоръчителната доза при поддържащо лечение е 1 таблетка дневно.

Ако след 7-дневно лечение симптомите не се подобрят или се влошат, консултирайте се с Вашия лекар. Самолечението с Флебавен може да продължи за период от 15 дни; ако през това време симптомите не отзвучат, консултирайте се с Вашия лекар.

Начин на приложение:

Flebaven / Флебавен трябва да се приема с храна.

Поглъщайте таблетката с течност.

 

Опаковка: 30 таблетки

листовка

кратка характеристика на продукта

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.06.2024 г. или до изчерпване на количествата