Навигация
Кошница

Максистим XL стимулант за мъже 5 сашета

Максистим XL е НОВАТА формула за мъжа, който не просто иска повече за себе си, но и държи да даде максимума от себе си. Той съдържа 50% повече активни съставки и 40 пъти по-голямо количество L-аргинин в сравнение с Максистим М, зареждайки мъжкото тяло с мощен нутрацевтичен микс, оптимизиран за потентни резултати. 

Максистим XL е в саше за бърз и удобен прием и ще бъде до теб в миговете на интимност, когато искаш да стимулираш своето представяне и да впечатлиш без думи.  

Максистим XL е още по-внушителен със своите 12 активни компонента! Всеки от тях е заслужил мястото си в неговата формула заради изпитания ефект върху либидото и сексуалната функция, нивата на мъжките полови хормони, репродуктивните способности, физическата издръжливост, психическото благосъстояние и самочувствието на мъжа:

 • Шафранът стимулира либидото, подобрява ерекцията, помага за увеличаване на обема на спермата и отпуска мускулите, допринася за емоционалния баланс, подпомага релаксацията и поддържането на положително настроение.
 • Екстрактите от ябълка и грозде допълват и усилват действието на шафрана заради изразеното си антиоксидантно действие.
 • Testofen® е патентован екстракт от сминдух, стандартизиран за 50% съдържание на специална матрица от сапонинови гликозиди под запазената марка Fenuside™. Това е най-добре проученият екстракт от семена на сминдух в света с внушителни резултати по отношение на мъжкото интимно здраве и спортното представяне.
 • L-OptiZinc® ZML-200 доставя на мъжкия организъм цинков монометионин – патентовано органично съединение, в което са комбинирани минералът цинк и подобряващата бионаличността му аминокиселина метионин. Цинковият монометионин се усвоява и задържа от тялото значително по-добре в сравнение с други форми на цинк, допринасяйки за нормалния фертилитет, за репродуктивната функция и за поддържането на нормални нива на андрогени.
 • Трибулус терестрис поддържа сексуалния апетит и сексуалния капацитет на мъжа.
 • Мака оказва благоприятно влияние върху плодовитостта и поддържа интимното влечение.
 • Муира пуама повишава физиологичната устойчивост на организма при тежки условия на околната среда и подпомага физическата и психическата издръжливост.
 • L-аргининът служи като директен източник на азотен оксид – съединение, играещо ключова роля в механизма на възбудата.
 • L-карнитинът участва в производството на енергия и може да допринесе за подобряване на качествените и количествени семенни показатели.
 • Витамин В3 допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора.

 

Характеристики:

 • XL формат:50% повече активни съставки и 40 по-голямо количество L-аргинин в сравнение с Максистим М.
 • Синергия:12 активни компонента, които взаимно допълват и усилват ефекта си.
 • Ефективност:действието и безопасността на всички съставки са изпитани в множество предклинични и клинични изпитвания.
 • Качество:патентовани ботанически формули, натурални екстракти и ценни хранителни вещества в една ефективна формула, произведена в Испания съгласно най-стриктните стандарти и изисквания на ЕС.
 • Чистота:без алергени и ГМО.
 • Удобство:продукт без рецепта в саше за бърз и удобен еднократен дневен прием.

 

Състав (в 1 саше):

L-аргинин: 2000 мг        

Пропионил-L-карнитин: 800 мг              

Ацетил-L-карнитин, съдържащ 67,25% L-карнитин: 500 мг, от които 336,25 мг L-карнитин)

Сух екстракт от плод на трибулус терестрис (Tribulus terrestris), съдържащ 40% протодиосцин: 200 мг, от които 80 мг протодиосцин

TESTOFEN® сух екстракт от семена на обикновен сминдух (Trigonella foenum-graecum), съдържащ  50%  сапонини: 200 мг от които 100 мг сапонини

Сух екстракт от семки на грозде (Vitis vinifera), съдържащ  95%  проантоцианидини: 100 мг, от които 95 мг проантоцианидини

Сух екстракт от кора и корен на муира пуама (Ptychopetalum olacoides): 100 мг          

Сух екстракт от корен на мака (Lepidium meyenii), съдържащ 3% глюкозинолат: 100 мг от които 3 мг глюкозинолат

Сух екстракт от плод на домашна ябълка (Malus domestica Borkh.), съдържащ 50% полифеноли: 80 мг от които 40 мг полифеноли

L-OptiZinc® ZML-200 (цинков моно-L-метионин сулфат, съдържащ 20% цинк): 75 мг от които 15 мг цинк

Сух екстракт от близалце на шафранов минзухар (Crocus sativus), съдържащ 10% кроцин и 2% шафранал: 5 мг

Ниацин (никотинамид, съдържащ 100% витамин В3): 5 мг NE

 

Други съставки: малтодекстрин (пълнител), лимонена киселина, силициев диоксид (антислепващ агент), оцветител (червено цвекло), вкус на ягода, сок от касис, сукралоза, стевия – подсладители. Без алергени и ГМО.

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1 саше Максистим XL на ден.

 

Опаковка: 5 сашета  х 4,8 г

 

Противопоказания: Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Предупреждения:

Максистим XL e хранителна добавка и не бива да се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца. Да се съхранява на сухо, проветриво място при температура между 15-25 градуса. Да не се използва след изтичане срока на трайност.

Поради наличието на суровини от естествен произход във формулата на продукта могат да се наблюдават леки органолептични вариации (цвят, мирис и вкус), които не влияят на качеството на продукта.

Условия за съхранение: Да се съхранява в оригиналната опаковка, на сухо, хладно и проветриво място.

 

Производител: Plantapol, Polígono Industrial Los Royales altos C/G 14 50171 La puebla de Alfindén, Zaragoza, Spain

Дистрибутор: „Натурфарма България“ ЕООД гр. София, ул. Янко Софийски 21, тел: +35929633359