Навигация
Кошница

BIOVEA Magnesium Malate 425 mg 180 Таблетки 180 Дози

BIOVEA Magnesium Malate 425 mg 180 Таблетки 180 Дози
BIOVEA Magnesium Malate 425 mg 180 Таблетки 180 Дози
  55,99 лв.
  Купи
  Почиства организма от токсините, засилва имунитета и подобрява храносмилането, стимулира клетъчната енергия, засилва метаболизма, може да облекчи симптоми на нервно разстройство, подпомага здравия сън, възпрепятства стреса, безпокойството, паник атаките и депресиите.

  Състав: Магнезий (като магнезиев малат) 425 мг, Яблъчна киселина 2.5 гр

  Употреба: Да се приемат от 1 до 3 таблетки дневно по време на хранене или според предписанието на лекар.

  Магнезиевият малат Biovea съчетава две основни съставки: яблъчeна киселина и магнезий. Извлечена от плодове , ябълчената киселина е жизнено важно съединение, което стимулира клетъчната енергия, подобрява храносмилането и подпомага за изчистване на тежки метали от тялото.

       Участващ в повече от 300 химически реакции, магнезият е четвъртият най-разпространен минерал в организма, който помага за укрепване на костите, подобрява нервната система и спомага за здрава сърдечно-съдова система.

  MAGNESIUM MALATE Biovea естествено очиства организма от вредните метали, подобрява храносмилането, укрепва имунитета, подобрява обмяната на веществата и помага за премахване на мускулни спазми. Проучванията показват също, че Магнезиевият малат ви зарежда с енергия и успокоява мускулите, а също така ефективно насърчаване на здравословен начин на синтеза на АТФ.