Навигация
Кошница

BIOVEA Fish Collagen With Hyaluronic Acid 120 капсули 60 Дози

BIOVEA Fish Collagen With Hyaluronic Acid 120 капсули 60 Дози
BIOVEA Fish Collagen With Hyaluronic Acid 120 капсули 60 Дози
  48,49 лв.
  Купи
  Подпомага здравината и еластичността на кожата. Подпомага производството на колагенови влакна. Мощна антиоксидантна защита.

       Рибен колаген с хиалуронова киселина е усъвършенствана формула, предназначена за поддържане на силна и здрава кожа, съединителна тъкан и стави. Колагенът е основно съединение и основен елемент за всички основни системи на тялото. Хиалуроновата киселина е съединение, открито в целия организъм и е съществена част от смазването на кожата, ставите и очите. Като важна част от меките тъкани, включително кожата, мускулите, сухожилията, ставните връзки и костната тъкан, рибния колаген и хиалуроновата киселина помагат за поддържане на естествените нива на колаген в тялото, които обикновено бавно намаляват в размер на около 1.5% всяка година, след 25-годишна възраст , което води до загуба на съществена влажност на кожата. Осигуряване на високо бионалична форма на колаген, добит от риба, заедно с хиалуронова киселина, поддържа еластичността на кожата и стимулира производството на нови колагенови влакна в дермата - слой на кожата, и в ставите и очите .

       Формулата съдържа смес от витамини и минерали, които работят с рибния колаген и хиалуронова киселина за максимално обновяване на кожата и съединителната тъкан. Витамини B-6 и B-12 Витамин C, мед, рибения колаген и хиалуронова киселина предлагат мощна подкрепа за кожата, ставите и очите.

       Рибения колаген и хиалуронова киселина помагат за производството на пептиди, които стимулират фибробластите, помагащи в производството и реорганизацията на нови колагенови влакна за укрепване на съединителната тъкан и екстрацелуларния матрикс. Заради мощните смазващи способности на хиалуронова киселина, формулата помага да се поддържа вътреклетъчната влага.

  Антиоксидантна защита: Като антиоксидант, формулата помага да се поддържа здрава кожа и клетъчната функция чрез намаляване на вредите от свободните радикали в организма, както и тези, генерирани от ултравиолетовите лъчи и замърсители на околната среда.

  Състав в доза: Рибен колаген 2000mg, хиалуронова киселина 20 mg, Витамин С (аскорбинова киселина) 40 mg, Витамин В-6 (като пиридоксин HCl) 1.3 mg, Витамин B-12 (като цианокобаламин) 400mcg, магнезий (като магнезиев оксид) 132 mg, Цинк (като цинков оксид) 3.3mg, Мед (като меден глюконат) 1300mcg,

  Други съставки: Вегетарианска капсула . Може да съдържа растителен магнезиев стеарат.

  Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

  Употреба: Вземайте по 2 капсули два пъти дневно на празен стомах. Изчакайте 30 минути преди хранене.