Навигация
Кошница

Фимозин гел при фимоза и синехия

Фимозин гел е медицинско изделие за локално приложение при състояния, засягащи лигавицата на половите органи в детска възраст – фимози и синехии.

Продуктът е формулиран с 2% аделмидрол (INN), хиалуронова акиселина, биотин, бромелаин и фитосфингозин с изразен синергичен ефект върху комфорта и физиологичното състояние на тъканта на препуциума и срамните устни.

Специфичната формула на Фимозин гел допринася за контролиране на хиперреакативността и за подобряване еластичността на гениталната лигавица, като по този начин повлиява положително симптомите и спомага за по-доброто възстановяване в следоперативния период.

 

Характеристики:

  • Съдейства за облекчаване на дразненето и за подобряване еластичността на тъканта, оказвайки подхранващ, лубрикиращ, успокояващ и противовъзпалителен ефект.
  • Спомага възстановяването след операции, осигурявайки по-добра реепителизация и контрол на локалната микрофлора.
  • Допринася за намаляване на риска от повторно възникване на състоянието.

 

Състав:

Вода, аделмидрол (INN), натриев PCA, новеон АА-1 поликарбофил, ПЕГ-40, хидрогенирано рициново масло, натриев хидроксид, поливинилов алкохол, бромелаин, 2-бромо-2-нитропропан-1,3-диол, натриев хиалуронат, транс-2-додецендиова киселина, натриев дехидроацетат, уснинова киселина, фитосфингозин, биотин.

 

Начин на употреба:

Нанесете Фимозин гел равномерно върху засегнатата област и масажирайте бавно, за да подпомогнете проникването. Нанасяйте два или повече пъти на ден, докато симптомите отзвучат или съгласно препоръките на вашия лекар.

 

Опаковка: 30 мл


Вече използвате Фимозин и имате наблюдения върху неговата ефективност и безопасност? Обезателно ги споделете с производителя, попълвайки предвидения за целта онлайн формуляр.


Предупреждения: Само за външна употреба. Съхранявайте продукта на хладно и сухо място при стайна температура. Избягвайте контакт с очите; измийте обилно в случай на попадане на продукта в очите. Не поглъщайте. Пазете от деца. Продуктът не е подходящ за лица, чувствителни към някоя от съставките. Не използвайте, ако тубата е повредена. Годен до датата, посочена на опаковката.

 

Производител: EPITECH Group SpA Via Egadi, 7, 20144-Milano

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД гр. София 1164, ул. Янко Софийски 21