Навигация
Кошница

OstroVit Fenugreek Extract / Powder 100 гр. 166 Дози

OstroVit Fenugreek Extract / Powder 100 гр. 166 Дози
OstroVit Fenugreek Extract / Powder 100 гр. 166 Дози
  24,95 лв.
  Купи
  Екстрактът от сминдух OstroVit е универсална хранителна добавка, която може да подпомогне при хора, страдащи с храносмилателни проблеми и повишен холестерол или висока кръвна захар. Благодарение на високото съдържание на витамини, минерали, сапонини, флавоноиди и други важни съединения, екстрактът от сминдух може също да допринесе за укрепване на имунитета. Търсите ли добавка, която може да поддържа вашата храносмилателна система и да се грижи за вашето здраве? Проверете екстракта от сминдух OstroVit.

  Екстракт от семена от сминдух - защо да изберем?
  Сминдухът е често срещано за здравето растение, отглеждано в много части на света. Неговите ценни свойства отдавна се използват в азиатската медицина. Семената му регулират множество процеси в организма и го укрепват отвътре.

  Благодарение на високото съдържание на аминокиселини и полифеноли, редовното използване на семена от сминдух минимизира нарастването на глюкозата в кръвта след хранене. Плюс екстрактът може да регулира нивото на холестерола и да повлияе на темповете на трансформации в черния дроб. Фибрите, включеи в продукта, помагат загубата на тегло и намаляването на глада. Освен това сминдухът има антибактериални и противоотечни свойства, както и ускорява регенерацията на тъканите. Изберете хранителна добавка OstroVit Fenugreek Extract, ако:

  -страдате от проблеми с храносмилането и дефекацията
  -справят се със стомашни язви
  -имате висок холестерол или захар в кръвта
  -искате да отслабнете

  РЕГУЛИРАНЕ НА ХРАНОСМИЛАНЕТО - Сминдухът стимулира производството на жлъчка и на практика подпомага храносмилането. Той също така покрива лигавицата на храносмилателния тракт и може да регулира цикъла на дефекация.
  ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА ФИБРИ - Екстрактът от семена от сминдух съдържа разтворими фибри, благодарение на които можете да се чувствате по-дълго сити и апетитът ви ще бъде намален. Това ще ви помогне да влезнете във форма.
  БЕЗОПАСЕН СЪСТАВ - Нашият продукт е лишен от пълнители, оцветители, антислепващи агенти и консерванти. Екстрактът от OstroVit е 100% веган, можете да бъдете сигурни в това.
  ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - Екстракт от Сминдух е едно от най-удобните решения на пазара. Всичко, което трябва да направите, е да вземете две порции от продукта приети с вода, докато се храните. Пакетът включва мярка, използвана за измерване на необходимото количество от продукта.