Навигация
Кошница

Vitabay Антицелулитен серум 14 х 2 мл 28 мл

Vitabay Антицелулитен серум 14 х 2 мл 28 мл
Vitabay Антицелулитен серум 14 х 2 мл 28 мл
  25,36 лв.
  Купи

  Vitabay ® Femme Vital treatment Anti Cellulite Serum

  Vitabay ® Femme Антицелулитен серум 14 х 2 мл

  Козметичен продукт, 28 ml

   

  Разгражда мастните натрупвания в съединителната тъкан. Изглажда кожата и я реструктурира.

   

  Целулитните ампули на Vitabay® Femme са най-доброто решение в борбата с мастните натрупвания под кожата, благодарение на иновативните съставки в тях. Патетонтаваният комплекс от активни съставки, състоящ се от червени водорасли, нискомолекулна хиалуронова киселина, цистеинова киселина, кофеин, гуарана и пантетеин  S-сулфонат доказано намалява упоритите мастни натрупвания.

   

  Какво представлява целулитът?

   

  С напредване на възрастта съединителната тъкан губи своята еластичност и по тялото се образуват неестетически вдълбнатини предимно в зоните на бедра, корема, седалището и ханша. Целулитът се образува като резултат от взаймодействието между съединителнитата тъкан в слоя, който лежи под повърхността на кожата, и слоя мазнини точно под него. В резултат колагеновите връзки са частично или изцяло разрушени.

   

  Най-честите причини за образуване на целулит:

   

  • структура на кожата;
  • хормонален дисбаланс;
  • възраст;
  • дехидратация;
  • липса на физическа активност;
  • небалансирано или нездравословно хранене.

   

  Как действат съставките?

   

  • Червените водорасли съдържат молекулите флородозид и карагенан, които подобряват еластичността на кожата. Първата поддържа хидратацията на епидермиса и активира синтеза на колаген и еластин, а втората спомага за засилването на естественото производствно на хиалуронова киселина. Високото съдържание на витамините А и В12 действат като естествени дренатори на излишната вода и токсините.
  • Нискомолекулната хиалуронава киселина интензивно хидратира кожата подпомага задържането на влагата в нея за по-дълго време, като по този я прави по-еластична и мека.
  • Цистеиновата киселина, гуарана, кофеин и пантетеин S-сулфонат в комбинация подпомагат намаляването на локализираните мастни натрупвания под кожата и доказано противодействат за появата на “портокалова кожа“;
  • Планктонът подпомага регенерацията на кератиноцитите - основните клетки на външния слой на кожата. Богат е на много витамини и минерали, които стимулират различни процеси – защита, възстановяване и укрепване на кожата, като ѝ възвръщат младежкия вид. Подпомага загубата на подкожни мазнини по ръцете, корема и бедрата.
  • Корейският воден копър блокира производството на мазнини чрез понижаване на адипоцитите, като по този начин образуването на мастни клетки се потиска.

   

  Характеристика на продукта:

   

  • Съдържам активни съставки като SlimExcess ® , IsoNari ®,  Actigym ®, планктон, корейски воден копър и нискомолекулна хиалуронова киселина;
  • Екстракт от червени водорасли;
  • Патентован комплекс от цистеинова киселина, кофеин, гуарана и пантетеин S-сулфонат в борбата срещу целулита;
  • Изглажда кожата от несъвършенствата;
  • Подходящ за всеки тип кожа.

  Състав: Вода, Глицерин, Пентилен гликол, Пропилен гликол, Бутилен гликол, Гуарана, Натриев бензоат, Калиев сорбат, Ксантанова гума , Натриев хиалуронат, Парфюм, Калиев хлорид, Млечна киселина, Хидролизиран екстракт от червени водорасли , Японска целина (Oenanthe Javanica), Планктон , Cl 47005

  Приложение: Изглажда и реструктурира кожата. Бори се с мастните натрупвания в съединителната тъкан.

  Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите.

  Начин на употреба: Преди да приложите ампулите върху засегнатите участъци по тялото си, препоръчително е кожата да се почисти. След почистване разклатете енергично ампулите и внимателно отворете гърлото на ампулата. След това нанесете ампулния концентрат върху засегнатите места. Ампулите са подходящи за цялото тяло. Използвайте по 2-3 ампули седмично.

  Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от директна слънчева светлина, на недостъпно за деца място!

  Годност и партида : Маркирани на опаковката.

  Производител: Vitabay, Avenue Ceramique 223 , 6221 KX Maastricht, Нидерландия