Навигация
Кошница

OstroVit Fat Burner / Vege 60 капсули 30 Дози

OstroVit Fat Burner / Vege 60 капсули 30 Дози
-20 %
OstroVit Fat Burner / Vege 60 капсули 30 Дози
  23,16 лв.
  28,95 лв.
  Купи
  OstroVit Fat Burner / Vege е висококачествена хранителна добавка, която е напълно подходяща за Вегани и е предназначена за всички, които искат да се отърват веднъж и завинаги от излишните килограми и подкожни мазнини.

  OstroVit Fat Burner / Vege е състав от естествени екстракти, които подпомагат липолизата и повишават термогенезата на тялото.

  Това, което отличава OstroVit Fat Burner от другите добавки от този тип, е преди всичко внимателният подбор на всички растителни екстракти. Компонентите се допълват взаимно и осигуряват синергичен ефект. Самите вещества са най-качествените стандартизирани екстракти от растителни суровини.

  Някой от съставките биват:

  Корен от джинджифил – действа противовъзпалително, намалява нивото на „лошия“ LDL холестерол или липопротеините с ниска плътност;

  Екстракт от листа на зелен чай, включително полифеноли, които също могат да подпомогнат правилното функциониране на кръвоносната система и да ускорят метаболизма.

  Екстракт от семена от африканско манго, известен със своите термогенни свойства, намаляващи нивата на триглицеридите в кръвта, както и общия холестерол.

  Екстракт от корейски женшен е идеален антиоксидант с противовъзпалително и термогенно свойство, способно да подобри функционирането на нашата имунна система.


  Ползите от OstroVit Fat Burner / Vege биват:

  • Ускорява метаболизма;
  • Повишава Термогенезата;
  • Понижава нивата на лошия холестерол;
  • Повишава горенетео на мазнини;
  • Подходяш за вегани;
  • Отлично качество;


  Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 2 капсули) от OstroVit Fat Burner / Vege до 30 минути преди тренировка.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 11.06.2023 г. или до изчерпване на количествата