Навигация
Кошница

OstroVit Fat Burner for Women 60 капсули 30 Дози

OstroVit Fat Burner for Women 60 капсули 30 Дози
OstroVit Fat Burner for Women 60 капсули 30 Дози
  26,95 лв.
  Купи
  OstroVit Fat Burner for Women е термогенен фетбърнар, специално предназначен за жени.

  Продуктът съдържа следните вещества:

  Л-карнитин е аминокиселина, която спомага за използването на мазнините, като гориво. По този начин повишава енергията и издръжливостта. Също така регулира кръвната захар и подобрява функциите на сърдечно-съдовата система.

  Екстракт от зелено кафе, ускорява метаболизма и нормализира нивата на кръвната захар. Освен това ефективно подпомага намаляването на теглото. Потиска апетита, осигурява антиоксидантна защита на организма и редуцира лошия холестерол.

  Тирозин способства за намаляване на умората, действа благоприятно върху производството на хормона Тироксин, който се синтезира от щитовидната жлеза и увеличава цялостната обмяна на вещества. Тирозинът е аминокиселина, която ободрява нервната система и повишава тонуса.

  Екстракт от африканско манго, подпомага загубата на тегло, понижава вредния холестерол и регулира обмяната на веществата. Благоприятства функциите на сърдечно-съдовата система и ускорява метаболизма.

  Екстракт от джинджър, поддържа здравословна чревната флора, помага при разграждането на мазнините и действа положително при болки в храносмилателния тракт. Подкрепя сърдечно-съдовата система и сваля нивата на холестерола.

  Хромът регулира нивата на кръвната захар и намалява апетита за сладко. Също така е подходящ за хора с инсулинова резистентност и стимулира имунитета.


  Ползите от OstroVit Fat Burner for Women биват:

  • Ускорява метаболизма;
  • Подобрява функциите на сърдечно-съдовата система;
  • Подпомага редуцирането на излишните килограми;
  • Понижава нивата на кръвната захар;
  • Ободрява нервната система;
  • Намалява лошия холестерол;
  • Потиска апетита за сладко;
  • Стимулира имунната система;


  Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 2 капсули) от OstroVit Fat Burner for Women веднъж дневно до 20 минути преди тренировка.