Навигация
Кошница

Екзодерил Nailner 2в1 лак при гъбички на ноктите 5 мл

 

ЕКЗОДЕРИЛ НЕЙЛНЕР лак 2 в 1 5 мл.

 

ПРОЧЕТЕТЕ УКАЗАНИЯТА ЗА УПОТРЕБА ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ТОЗИ ПРОДУКТ

 

Показания за употреба:

Екзодерил Nailner Лак 2 в 1 е показан за лечение на гъбични инфекции по ноктите, като същевременно подобрява външния им вид.

 

С изсветляващ ефект

Лесна употреба - не е необходимо пилене на нокътя

Какво представляват гъбичките по ноктите?

Онихомикозата е гъбична инфекция, която засяга ноктите на пръстите на краката и/или на ръцете. Това не е животозастрашаващо заболяване, а незабележим, потенциално болезнен и създаващ неудобство проблем, който може да се предава от човек на човек.

 

• Гъбичните инфекции са най-често срещаните заболявания по ноктите, като на тях се дължат около 50% от нокътните нарушения.

• Между 6 и 8% от хората в зряла възраст страдат от гъбични инфекции по ноктите.

• Този процент достига 15-20% при хората на възраст между 40 и 60 години.

 

Началото на гъбична инфекция по ноктите може да се прояви като петно с променен цвят (бяло или жълто) под ръба на нокътя на крака и/или ръката. С разпространението на гъбичките, нокътят може да промени цвета си, да се удебели и да стане ронлив в краищата.

 

Как действа Екзодерил Nailner Лак 2 в 1?

 

Формулата на Екзодерил Nailner Лак 2 в 1 не само третира гъбичките по ноктите, но също така оказва изсветляващ ефект върху инфектирания участък:

 

• Уникалната система на продукта позволява на съставките да проникнат в нокътя и да атакуват основата на гъбичната инфекция, като променят средата и я правят неблагоприятна за гъбичките. 

• Съдържа изсветляваща съставка, която спомага за подобряване на външния вид на инфектирания нокът само след 7 дни.

• Предпазва новоизрасналия нокът от инфектиране.

 

Състав: етил лактат, глицерин, вода, млечна киселина, резацетофенон, лимонена киселина.

 

Указания за употреба:

Отстранете лака за нокти, ако има такъв, и почистете засегнатия нокът преди всяко нанасяне. Не е необходимо предварително пилене на нокътя. Нанасяйте разтвора два пъти дневно през първите четири седмици, а след това веднъж дневно, докато на мястото на увредения нокът израсне здрав. Разтворът трябва да покрие цялата повърхност на засегнатия нокът, включително долната част на външния му ръб. Екзодерил Nailner Лак 2 в 1 съдържа разтвор, достатъчен за около 300 нанасяния. Затваряйте бутилката плътно след всяка употреба.

 

Предупреждение

 

Само за външна употреба. Да се пази от деца. Избягвайте контакт с очите и лигавиците. В случай на контакт с очите, промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Може да предизвика дразнене, ако се прилага върху наранена кожа. В случай на алергична реакция или раздразнение, прекратете употребата. Не използвайте, ако сте алергични към някоя от съставките. Консултирайте се с лекар, ако състоянието Ви продължава или се влоши; ако страдате от диабет или нарушение на кръвообращението. Избягвайте вдишване на продукта. Да се съхранява на стайна температура. Леснозапалим.

 

Опаковка: 5 мл.

 

Производител:

 

YouMedical B.V., Нидерландия.