Навигация
Кошница

REVALID / РЕВАЛИД серум за коса против косопад 50 мл

REVALID / РЕВАЛИД серум за коса против косопад 50 мл
REVALID / РЕВАЛИД серум за коса против косопад 50 мл
  58,30 лв.
  Купи

  РЕВАЛИД СЕРУМ ЗА КОСА 50 мл

  Мощна формула срещу косопад. Възстановява растежа и стопира загубата на коса.

  Серумът подпомага регенерацията, ускорява растежа и увеличава плътността на косъма. Действа директно на фоликулите.
  Активната съставка Redensyl® е патентована и клинично проучена. Ефективно действа върху стволовите клетки на космените фоликули, които са в основата на растежа на нова коса. След 3-месечна употреба израстват до 28 000 нови косъма.
  Възстановяващият ефект на активното вещество Redensyl® се допълва от комплексното действие на специално подбрани етерични масла и растителни екстракти с антиоксидантни свойства - също включени в състава на серума. Добавени са аминокиселини и пантенол, които овлажняват скалпа и сухата коса и стимулират обновяването на епидермалните клетки.

  Действие на активните съставки:

  REDENSYL®:

  Redensyl® представлява патентована активна съставка - синергична смес от патентовани молекули, разработена да поддържа както ORSc, така и дермалните папиларни клетки в началото на растежната фаза на косата. Научно доказано е, че Redensyl® стимулира растежа на косата, като същевременно намалява косопада.

  ЕКСТРАКТ ОТ ПЕЛИН ОТ ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ:

  Artemisia е растение, познато с естествените си антиоксидантни качества. Традиционно използвано е от алпийските фермери като домашно средство срещу треска, кашлица и дори пневмония. Във формулата служи за възстановяване на равновесието на скалпа и защита на кожата.

  AJIDEW:

  Ajidew функционира като естествено овлажняващо средство, като спомага за по-лесно фризиране на косата и намалява наелектризирането й.

  ПАНТЕНОЛ:

  Установено е, че пантенолът стимулира деленето на клетките на дермални фибробласти и засилва обменните процеси. Освен това спомага за съхраняване на влага в косъма. Тази съставка може да спомогне за намаляване на разделените краища и възстановяне на уврежданията, както и за постогане на по-голяма плътност и здравина на косата.

  Начин на употреба:

  Около 6-8 изстисквания от опаковката се нанасят директно върху засегнатите области на скалпа всеки ден. Серумаът се масажира в скалпа, без да се изплаква. След това косата можете да се оформи.
  Може да използва върху мокра или суха коса.
  Изплакване под душа или използване на сауна до 6 часа след прилагането на серума може да направи терапията по-малко ефективна.
  Една опаковка от 50 мл осигурява приблизително 14 дни терапия. Тъй като естественият цикъл на растеж на косата обикновено отнема от 1-4 месеца, се препоръчва употребата на Revalid® Regrowth Serum ежедневно за поне 3 до 6 месеца за постигане на видими резултати.

  Състав:

  Propanediol, Sodium PCA, Artemisia Umbelliformis Flower Extract, Larix Europaea Wood Extract, Panthenol, Carageenan, Parfum, Sodium Metabisulphite, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, CI 42090, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Glycin, Glycerin, Zinc Chloride, Citric Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, CI 19140, Aqua, Xanthan Gum.

  Внимание:

  При контакт с очите, изплакнете обилно с вода.

  Опаковка:

  50 мл

  Произведено в Швейцария за Ewopharma AG, Полша