Навигация
Кошница

Ергономична седалка Вертепелвис / VerthePelvis Pro

Най-важното предимство на седалката VerthePelvis Pro е грижата за седалищната област и таза при хора, които прекарват по голямата част от деня в седнало положение. Конструирана и базирана на анатомичната структура на таза и опашната кост при човека, седалката VerthePelvis Pro e съобразена с точките на натиск в седнало положение. Ергономичната седалка насочва (подсказва) правилната позиция на тялото върху стола или седалката на колата, така че дори след дълго заседяване да не усещате умора и дискомфорт. Седалката осигурява превенция на възпалението на седалищния нерв, отговорен за повечето болки в тази област. Механичната структура на седалката VerthePelvis Pro стимулира циркулацията на кръвта в тазовата област и подобрява циркулацията на лимфотока. Леснопреносима и добре прилягаща върху всякакъв вид повърхности, VerthePelvis Pro може да се ползва и в колата, в самолета при дълги пътувания, за да осигури на тялото ергономичен комфорт и отпочиналост. Материята, от която са изработени калъфите, е съобразена с формата на седалката, приляга идеално и подпомага действието на продукта.

  • Грижа за седалищната област при хора, които прекарват по-голямата част от деня си в седнало положение
  • Конструирана и базирана на анатомичната структура на таза и опашната кост при човека
  • Много меко поддържа бедрата и седалищните части, с което се подпомага нормалното кръвообращение на краката
  • Преразпределя тежестта на тялото върху тазовите ръбове и облекчава напрежението в тази област
  • Изработена от екологично чист пенополиуретан, който е противоалергичен, еластичен, издръжлив и не съдържа вредни химикали
  • Леснопреносима и добре прилягаща върху всякакъв вид повърхности

VerthePelvis Pro – Ръчно тапицирана повърхност, която следва всеки контур на оребрената конструкция. Това допринася за по-добрата циркулация на въздуха.

Предлага се в четири цвята – черен, сив, син и бордо