Навигация
Кошница

OstroVit Elite Q10 100 mg 30 Гел капсули 30 Дози

OstroVit Elite Q10 100 mg 30 Гел капсули 30 Дози
OstroVit Elite Q10 100 mg 30 Гел капсули 30 Дози
  19,95 лв.
  Купи
  OstroVit Pharma Elite Q10 100 mg е хранителна добавка съдържаща Коензим Q10.

  Коензим Q10 е мощен антиоксидант, който участва в производстово на (АТФ) и това го прави много важен елемент в производството на енергия за организма. Този ензим се съдържа в следните органи: сърце, черен дроб, далак, бъбреци и панкреса. Също така подкрепя сърдечно-съдовата система и забавя стареенето.

  Интересно е, че почти всяка клетка в организма ни съдържа коензим Q10, като най-високи количества се съдържат в митохондрите. Коензимите са вещества, които улесняват действието на ензимите в организма и имат подобна структура, като на Витамин Е.  Ползите от OstroVit Pharma Elite Q10 100 mg биват:

  • Коензим Q10 защитава сърцето и предпазва от инфаркт;
  • Подобрява плодовитостта;
  • Поддържа еластичността на кожата;
  • Бори се срещу свободните радикали;
  • Участва в синтезирането на енергия;
  • Подкрепя сърдечно-съдовата система;
  • Укрепва имунитета;
  • Подпомага работата на мозъка;
  • Стъклена опаковка;


  Липсата на Коензим Q10 може да доведе до: сърдечни заболявания, мозъчни нарушения, някои състояния на рак и диабет. Производството на този ензим намалява с възрастта.

  Някои от възможните причини за недостиг на Коензим Q10 са: липсата на Витамин B6 или окислителен стрес на клетките, в следствие на естествените процеси на стареене. Възможно е тъканите и органите да имат повишена нужда от този ензим в следствие от заболяване. Може и да бъде генетично, когато човешкият организъм не синтезира достатъчно от този ензим.

  OstroVit Pharma е ново подразделение на OstroVit и предлага специална гама от продукти, която е създадена конкретно, за да посрещне нуждите на аптеките и на клиентите свикнали да получават максимално качество. Тази серия от продукти се предлага само и единствено в стъклени опаковки.

  Начин на употреба:
  приемайте по 1-2 дози от OstroVit Pharma Elite Q10 100 mg на ден с храната, препоръчително е да го приемате с есенциални мастни киселини.

  Срок на промоцията

  BLACK FRIDAY
  Атрактивни предложениядо 28.11.2021 г. или до изчерпване на количествата