Навигация
Кошница

Ecological Formulas Сиалекс Сиалова киселина 90 капсули

Ecological Formulas Сиалекс Сиалова киселина 90 капсули
Безплатна
Доставка
Ecological Formulas Сиалекс Сиалова киселина 90 капсули
  89,79 лв.
  Купи

  Ecological Formulas® Sialex

  Ecological Formulas® Сиалекс (Сиалова киселина)

  Хранителна добавка, 90 капсули

   

  Ecological Formulas® Sialex / Ecological Formulas® Сиалекс (Сиалова киселина) е хранителна добавка, която подпомага нормалното функциониране на имунната система. Сиаловата киселина може ефективно да насърчи развитието и функционалното възстановяване на нервните клетки, епителните клетки и имунните клетки. Този ефект води до подобряване на имунитета, насърчаване на интелектуалното развитие, подхранване на кожата и забавяне на стареенето на тялото.

   

  Сиаловата киселина е естествено срещащ се въглехидрат в кърмата. Присъства и в други телесни течности като слюнката и урината. Човешката коластра съдържа по-високи количества сиалова киселина в сравнение с кърмата. Различните сиалови компоненти играят роля в развитието на клетъчните стени, чревната микрофлора и в неврологичното развитие на бебетата.

  Ролята на сиаловата киселина в храненето на кърмачетата е проучена от изследователи поради нейните потенциални ползи в развитието и функционирането на мозъка и устойчивостта на организма към патогени.


  Здравословни ползи от приема на сиалова киселина:

  • Подпомага когнитивното развитие

  Най-голямото количество сиалова киселина в тялото се намира в сивото вещество на мозъка, където присъства в състава на ганглиозиди и гликопротеини. Сиаловaтa киселинa играе важна роля в комуникацията между нервните клетки и допринася за подобряването на когнитивните функции.

  • Поддържа здравето на гастроинтестиналния тракт и дихателните пътища

  Проучванията показват, че сиаловата киселина може да служи като инхибитор на патогенни микроорганизми и по този начин предотвратява развитието на инфекции на стомашно-чревния тракт и респираторната система.

  Съединенията на сиаловата киселина могат да имат стимулиращи растежа ефекти върху бифидобактериите и лактобацилите, като и двете присъстват в чревната микрофлора. Сиаловата киселина намалява риска от развитие на инфекции на дихателните пътища чрез промяна на състава на муцина и увеличаване на патогенната фагоцитоза.

  • Ефекти върху имунната функция и развитието на възпаления в тялото

  Сиаловата киселина играе важна роля в имуномодулацията и има стимулиращ ефект върху имунната система. Съединенията на сиаловата киселина подпомагат действието на Т-клетките, което води до подтискане на възпалителни състояния и прояви на алергия.

   

  Ecological Formulas & Cardiovascular Research е един от най-уважаваните производители на хранителни добавки в света. Американската компания, базирана в Конкорд, Калифорния, разработва иновативни и ефективни продукти в отговор на нарастващите здравословни нужди на съвременния човек.

  • Всички продукти са без токсини, химикали и аромати;
  • Висококачествени съставки;
  • Щателно тествани за чистота и ефикасност от независими лаборатории.


  Съставки:В 1 капс.:Дн. доза / 3 капс.:

  Муцин (сиалова киселина) 

  500 mg1500 mg


  Желатин, силициевдиоксид, магнезиев силикат.

  Не съдържа: Глутен, казеин, соя, дрожди, пшеница, царевица.

  Приложение: Допринася за нормалното състояние на имунната система  

  Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 капсула, 1 -3 пъти дневно, след хранене.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

  Дата на производство и партида: Маркирани на дъното на опаковката.

  Срок на годност: Три години от датата на производство.

  Производител: Ecological Formulas & Cardiovascular Research, Ltd., USA