Навигация
Кошница

Ecological Formulas Ябълчена киселина 90 капсули

Ecological Formulas Ябълчена киселина 90 капсули
Ecological Formulas Ябълчена киселина 90 капсули
  52,93 лв.
  Купи

  Ecological Formulas® MALIC ACID / ЯБЪЛЧЕНА КИСЕЛИНА

  Хранителна добавка, 90 капсули

   

  Ecological Formulas® MALIC ACID / Ecological Formulas® Ябълчена киселина е хранителна добавка, която подпомага метаболизма на въглехидрати, протеини и мазнини. В човешката физиология и хранене ябълчената киселина е кофактор в цикъла на Кребс – цикълът, свързан с производството на енергия в тялото.

  Ябълчената киселина действа като ефективен хелатор на метали. Елиминирайки тежки метали като олово и алуминий, ябълчена киселина намалява токсичността им в тялото.

  Стимулира метаболизма и насърчава производството на енергия. Ябълчената киселина може да повиши цялостната мускулна производителност, да неутрализира признаците на умора и да подобри умствената бдителност и яснота.

  Подобрява устната хигиена и засилва производството на слюнка, което може да намали броя на патогенните бактерии в устната кухина.

  Освен засилване на метаболизма, капсулите с ябълчена киселина от Ecological Formulas могат също да подобрят храносмилателните функции и да облекчат състоянията на хронична умора.

  Ползи за здравето от приема на ябълчената киселина:

  • Бори се със симптомите на фибромиалгия

  Ябълчената киселина може да помогне за облекчаването на болката и умората - симптоми, най-често свързани с развитието на фибромиалгия и синдром на хроничната умора. Тази киселина също така подобрява мускулната издръжливост и повишава енергийните нива на организма.

  • Здраве на зъбите

  Ябълчената киселина действа добре при лечение на ксеростомия (сухота в устата), като стимулира производството на слюнка. Ябълчената киселина служи като мощен орален детокс агент. Естествените свойства на ябълчената киселина помагат премахването на повърхностното обезцветяване и избелването на зъбите.

  • Подпомага функцията на черния дроб

  Ябълчената киселина е мощен хелатор на метали. Действа като се свързва с натрупаните в черния дроб токсични метали и ги деактивира. Хранителната добавка подпомага разтварянето на камъните в жлъчния мехур и стимулирането на нормалната функция на черния дроб.

  • Здрава кожа

  Ябълчената киселина е основна съставка в кремове против стареене и в други продукти за грижа за кожата. Киселината помага да се балансира рН на кожата, изчиства мъртвите кожни клетки и подпомага лечението на акне. Освен това, действа и като хидратант, поддържайки кожата подхранена и достатъчно овлажнена.

  Ecological Formulas & Cardiovascular Research е един от най-уважаваните производители на хранителни добавки в света. Американската компания, базирана в Конкорд, Калифорния, разработва иновативни и ефективни продукти в отговор на нарастващите здравословни нужди на съвременния човек.

  • Всички продукти са без токсини, химикали и аромати;
  • Висококачествени съставки;
  • Щателно тествани за чистота и ефикасност от независими лаборатории.

  Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:

  Ябълчена киселина

  600 mg600 mg


  Желатинова капсула, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

  Не съдържа:  Глутен, казеин, царевица, соя, дрожди, пшеница, млечни продукти.

  Приложение: Допринася за поддържане на нормален метаболизъм на въхглехидрати, протеини и мазнини.

  Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна  доза за дневен  прием от продукта: По 1 капсула дневно.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

  Срок на годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Ecological Formulas & Cardiovascular Research, Ltd., USA