Навигация
Кошница

Ecological Formulas Инозин 60 капсули

Ecological Formulas Инозин 60 капсули
Ecological Formulas Инозин 60 капсули
  51,15 лв.
  Купи

  Ecological Formulas® Inosine

  Ecological Formulas® Инозин

  Хранителна добавка, 60 капсули

   

   

  Ecological Formulas® Inosine / Ecological Formulas® Инозин е хранителна добавка, която спомага за поддържането на нормалния енергиен метаболизъм. Продуктът подобрява функционирането на нервната система, като улеснява предаването на нервните импулси от мозъка и гръбначния мозък към останалите периферни области в тялото. Освен че помага на нервните клетки да останат здрави, инозин поддържа фактора на растежа на нервите, участващ в правилното предаване и приемане на импулси от нервната система.

   

  Здравословни ползи:

   

  Инозинът се намира в РНК, която присъства във всички живи клетки. Инозинът е нуклеозид - едно от основните съединения, съставляващи клетките. Той е предшественик на аденозин - важна енергийна молекула, която има ключова роля в поддържането на много жизнени функции.

   

  Инозинът осигурява различни ползи за здравето и може да бъде от особено важна роля при сериозни здравословни състояния, каквито са множествена склероза (МС), болест на Паркинсон и други неврологични заболявания.

   

  Хранителните добавки, съдържащи инозин, са популярни сред спортистите. Като прекурсор на основния енергиен резервоар в клетките - АТФ, инозин повишава енергийното ниво на организма, подпомага метаболизма и снабдява мускулната тъкан с кислород. Сред доказаните ефекти от приема му са повишената физическа издръжливост, сила, енергия, както и покачването на чистата мускулна маса.

   

  Инозин подпомага и производството на антиоксиданти в организма, които служат за защита на клетките от увреждане от свободните радикали. Някои изследвания показват, че той има и имуномодулиращи и противовъзпалителни свойства.

   

  Ecological Formulas & Cardiovascular Research е един от най-уважаваните производители на хранителни добавки в света. Американската компания, базирана в Конкорд, Калифорния, разработва иновативни и ефективни продукти в отговор на нарастващите здравословни нужди на съвременния човек.

  • Всички продукти са без токсини, химикали и аромати;
  • Висококачествени съставки;
  • Щателно тествани за чистота и ефикасност от независими лаборатории.

   

  Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
  Инозин500 mg500 mg


  Желатинова капсула, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

  Не съдържа: Глутен, казеин, царевица, соя, дрожди, пшеница.

  Приложение: Допринася за нормалното състояние на енергийния метаболизъм.

  Забележка: При бременност , кърмене или ако страдате от подагра, камъни в бъбреците  се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 капсула дневно.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Ecological Formulas & Cardiovascular Research, Ltd., USA