Навигация
Кошница

Ecological Formulas Пропионил L-Карнитин 60 таблетки

Ecological Formulas Пропионил L-Карнитин 60 таблетки
Безплатна
Доставка
Очаква доставка
Ecological Formulas Пропионил L-Карнитин 60 таблетки
  82,47 лв.

  Ecological Formulas® Claudivastin (Пропионил Л-Карнитин)

  Хранителна добавка, 60 таблетки

   

  Ecological Formulas® Claudivastin (Пропионил-L-карнитин) е хранителна добавка, поддържаща нормалния метаболизъм на липиди в организма. Claudivastin е научно проектиран продукт, който осигурява лесно усвоима форма на L-карнитин. В човешката физиология пропионил-L-карнитинът играе важна роля в транспорта на незаменими мастни киселини през митохондриалната мембрана, където служи като субстрат в енергийния метаболизъм. Той помага на тялото да произвежда енергия и подпомага сърдечната функция, кръвообращението, движението на мускулите и много други процеси в тялото.

   

  Пропионил-L-карнитин (Propionyl-L-Carnitine) е производна субстанция на карнитина и пропионовата киселина. Пропионил-L-карнитинът е аминокиселина, която се произвежда естествено в човешкото тяло и, подобно на всички аминокиселини, е градивен елемент на протеините. Организмът може да преобразува L-карнитин в пропионил-L-карнитин и ацетил-L-карнитин.

  Здравословни ползи:

  • Отслабване

  Пропионил-L-карнитин подобрява способността на тялото да изгаря мазнини и по този начин подпомага отслабването.

  • Мозъчна функция

  Химичното съединение може да помогне за предотвратяване на свързания с възрастта умствен спад и да подобри мозъчната функция. Тази форма на L-карнитин може да предпази мозъка от увреждания и действа като превенция срещу състояния като болест на Алцхаймер.

  • Здраве на сърцето

  Пропионил-L-карнитинът понижава артериалното кръвно налягане и възпалителния процес, свързан с развитието на сърдечно-съдови заболявания. L-карнитинът също е свързан с подобрениeто на пациенти с тежки сърдечни заболявания като коронарна болест на сърцето и хронична сърдечна недостатъчност в напреднал стадий.

  • Ефективност при упражнения

  Пропионил-L-карнитин увеличава издръжливостта на организма. Здравословните му ползи в областта на спортните постижения включват ускорено възстановяване, снабдяване на мускулите с кислород, повишена издръжливост и подобрен тонус.

  • Захарен диабет тип 2

  L-карнитинът може да намали симптомите, свързани с развитието на захарен диабет тип 2, както и рисковите фактори, които го обуславят. Участва активно в борбата с диабета чрез увеличаване на ключови ензими, подобряващи способността на тялото да използва наличните въглехидрати.

  Ecological Formulas & Cardiovascular Research е един от най-уважаваните производители на хранителни добавки в света. Американската компания, базирана в Конкорд, Калифорния, разработва иновативни и ефективни продукти в отговор на нарастващите здравословни нужди на съвременния човек.

  • Всички продукти са без токсини, химикали и аромати;
  • Висококачествени съставки;
  • Щателно тествани за чистота и ефикасност от независими лаборатории.


  Съставки:В 1 табл.:Дн. доза / 2 табл.:

  Пропионил Л-Карнинтин

  333 mg

  666 mg  Микрокристална целулоза, дикалциев фосфат, брашно от боб, стеаринова киселина, силициев диоксид.

  Приложение: Допринася за поддържане на нормален метаболизъм на мазнини в организма.

  Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 -2 таблетки дневно.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

  Срок на годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Ecological Formulas & Cardiovascular Research, Ltd., USA