Навигация
Кошница

Ecological Formulas Капристатин 90 таблетки

Ecological Formulas® Caprystatin®

Ecological Formulas® Капристатин®

Хранителна добавка, 90 таблетки

 

Ecological Formulas® Caprystatin® / Ecological Formulas® Капристатин® е хранителна добавка, която поддържа нормалното функциониране на гастроинтестиналния тракт.

Продуктът има противогъбични свойства‚ благодарение на които подпомага борбата с гъбичките и спира растежа на дрождите в червата. Тази формула бавно освобождава противогъбични агенти като каприлова киселина в стомашно-чревния тракт, като същевременно поддържа и сърдечно-съдовото здраве. Капристатинът също така осигурява калций, който помага за неутрализиране на свръхкиселинността на червата. Калцият е алкален минерал, който поддържа нормалния алкално-киселинен баланс, необходим и за предотвратяването на растежа на нежелани микроорганизми в червата.

 

Нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт е от съществено значение за цялостното здраве на човешкия организъм. Важно е да се спомене и това, че има важна роля в поддържането на нормалното функциониране на имунната система. Много фактори могат да доведат до унищожаване на добрите бактерии в стомашно-чревния тракт‚ което впоследствие може да бъде причина за свръхрастеж на различни видове дрожди. Това състояние може да бъде причина за развитието и на други здравословни проблеми, тъй като имунитетът на тялото вече е компрометиран.

 

Симптоми като раздразнителност, загуба на концентрация, умора, синдром на дразнимото черво, сърбеж по кожа, мускулни болки, пърхот и повтарящи се главоболия могат да са показателни за развиваща се гъбична инфекция. От изключителна важност е да се върне здравословния баланс на бактериите в стомашно-чревния тракт, като се елиминират вредните гъбички, които са причина за всичко това.

 

Здравословни ползи:

 

Каприловата киселина е вид полезна наситена мастна киселина, която има доказани антибактериални, антивирусни, противогъбични и противовъзпалителни свойства. Често се свързва с възможността ѝ да предотврати храносмилателни неразположения, инфекции на пикочните пътища, полово предавани болести, орални инфекции като гингивит и много други състояния.

 

  • Стимулира имунната система

Каприловата киселина стимулира размножаването на „добри бактерии“ в дебелото черво и по този начин допринася за поддържането на имунната му функция. Здравето на стомашно-чревния тракт е неразривно свързано с много функции в тялото. Ефектите на каприловата киселина могат да бъдат полезни в борбата с главоболието, депресията, умората, диарията, подуването на корема, вагиналните гъбични инфекции и газовете.

 

  • Помага за предотвратяване и лечение на гъбични инфекции

Дрождите могат да причинят развитието на гъбични инфекции, които се появяват по кожата, гениталиите, пръстите на краката и другаде. Каприловата киселина подпомага лечението им - тя прониква в клетъчните мембрани на антигенните клетки и да ги неутрализира, ускорявайки последващия оздравителен процес.

 

  • Лекува кожни инфекции и акне

Силните антибактериални и антимикробни ефекти на каприловата киселина подпомагат борбата с инфекциите, развиващи се върху кожата. Каприловата киселина е способна да неутрализира бактериите, живеещи върху кожата, които са причина за развитието на инфекции, включително акне.

 

  • Помага при лечение на възпалителни храносмилателни разстройства

Проучванията показват, че каприловата киселина може да потискане секрецията на възпалителни ензими, потискайки симптомите, развиващи се при болест на Крон като болка, подуване на корема, кървене и други проблеми със стомашно-чревния тракт. Мастната киселина инхибира възпалителния цитокинов ген и намалява имунните реакции на тялото, които допълнително влошават състоянието на чревната лигавица.

 

Ecological Formulas & Cardiovascular Research е един от най-уважаваните производители на хранителни добавки в света. Американската компания, базирана в Конкорд, Калифорния, разработва иновативни и ефективни продукти в отговор на нарастващите здравословни нужди на съвременния човек.

  • Всички продукти са без токсини, химикали и аромати;
  • Висококачествени съставки;
  • Щателно тествани за чистота и ефикасност от независими лаборатории.

 

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:

Магнезий (като магнезиев каприлат)

7 mg7 mg

Каприлова киселна    (като магнезиев каприлат)

100 mg100 mg

Микрокристална целулоза, хидроксипропил метилцелулоза, магнезиев стеарат, с илициев дикосид.

Таблетките са обвити, за да осигурят система за бавно освобождаване в долната част на стомашно-чревния тракт.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на гастро-интестиналния тракт.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1  таблетка дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Ecological Formulas & Cardiovascular Research, Ltd., USA


 

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 31.07.2024 г. или до изчерпване на количествата